ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پیام مقاومت فلسطین به حزب الله: به زودی در قدس نماز خواهیم خواند

پیام مقاومت فلسطین به حزب الله: به زودی در قدس نماز خواهیم خواند نیروهای مقاومت فلسطین با انتشار پیامی، از حملات حزب الله لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی و حمایت آنان از ملت فلسطین قدردانی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای مقاومت فلسطین با انتشار پیامی، از حملات حزب الله لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی و حمایت آنان از ملت فلسطین قدردانی کردند.

 

در این پیام آمده است: برادران مجاهد در مقاومت اسلامی لبنان... شما بهترین برادران در جهاد و مقاومت در مسیر قدس هستید. ما از قلب فلسطین و از میان آوارها و غیار جنگ با این دشمن شکست خورده، به شما پیام می‌دهیم.

 

مقاومت فلسطین ادامه داد: برادران... ما این ارتش شکست خورده را نابود کردیم. ما و جهان دیدیم که این دشمن، سست‌تر از لانه عنکبوت است؛ زیرا به جای مقابله با ما، به کشتار جمعی خانواده‌های ما و غیر نظامیان روی آورده است.

 

در این بیانیه تأکید شد: امروز ایمان بیشتری داریم که پیروزی متعلق به ماست. مجاهدان ما در این لحظات با تانکها و خودروهای زرهی دشمن درگیر هستند، ولی سربازان دشمن، از مجاهدان ما فرار می‌کنند.

 

مقاومت فلسطین با اشاره به اینکه شاهد جهاد و ریخته شدن خون شهدای حزب الله است، خاطر نشان کرد: ما شاهد ترس دشمن از مبارزه با شما هستیم. ما و شما در این جنگ، پیروز خواهیم شد.

 

در پایان این بیانیه تأکید شده است: یقینا، این جنگ، آغازی برای نابودی این رژیم ظالم است. از خداوند متعال می‌خواهیم که به زودی، در مسجدالاقصی نماز بخوانیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار