شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با فیصل مقداد درباره آخرین تحولات فلسطین

وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل مقداد وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه، امروز در یک گفت‌و‌گوی تلفنی، آخرین تحولات فلسطین و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 03
کد خبر: ۲۱۱۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل مقداد وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه، امروز در یک گفت‌و‌گوی تلفنی، آخرین تحولات فلسطین و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو، ضمن تشریح آخرین تحرکات دیپلماتیک و رایزنی‌های کشورمان با کشور‌های موثر منطقه با هدف توقف جنایات جنگی و نسل کشی رژیم کودک کش صهیونیستی و امدادرسانی به مردم بی‌پناه فلسطین، آمادگی و توان بالای مقاومت فلسطینی و سایر گروه‌های مقاومت در منطقه برای دفاع و ایستادگی در برابر دشمن صهیونیستی و رویارویی با سناریو‌های مختلف را مورد تاکید قرار داد و مسئولیت عواقب تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و‌کشتار زنان، کودکان و غیرنظامیان و تخریب گسترده زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه را متوجه این رژیم و بویژه ایالات متحده آمریکا دانست.

دکتر فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه نیز ضمن اشاره به حمایت قاطع سوریه از فلسطین و محور مقاومت علی‌رغم مشکلات این کشور، ضرورت وحدت جهان اسلام برای مقابله با رژیم آپارتاید صهیونیستی و ضرورت هوشیاری ملت‌های منطقه در برابر خدعه و نیرنگ امریکا و صهیونیست‌ها را مورد تاکید قرار داد.

وی موضع اصولی سوریه در حمایت از فلسطین را قطعی و غیرقابل تغییر خواند. / تسنیم

ارسال نظر