پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب جزئیات تازه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی / تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های شرکتی وزیر اطلاعات: آمریکایی‌ها تلاش بسیاری برای چنگ و دندان نشان دادن به نظام مقدس ما می‌کنند پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اعلام شد / مذاکره با آمریکا به ضرر منافع ملی است دستورالعمل تازه پزشکیان درباره اجرای قانون حجاب کشوری: تریبون مجلس ارث پدری کسی نیست حاج علی اکبری: تفکر بسیجی راه حل مشکلات کشور است پیام تشکر رهبر انقلاب از بانوی ملی‌پوش «موی‌تای» در مسابقات کشورهای اسلامی بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

آخرین وضعیت طرح ساماندهی قرارداد کارکنان دولت

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت طرح ساماندهی قرارداد کارکنان دولت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، ولی اسماعیلی رئیس کمسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی  درباره آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت، گفت: بر اساس این طرح قرار بود که وضعیت قراردادی کارکنانی که به هر عنوان با دولت کار می‌کنند چه حجمی، شرکتی و قراردادی مشخص شود و 27 عنوان قراردادی کارکنان تعیین تکلیف شود.

 

وی با اشاره به موضوع عدالت در پرداخت‌ها، گفت: اگر ساماندهی و شناسایی کارکنان دولت انجام نشود در پرداخت‌ها نیز دچار مشکل خواهیم بود؛ آیا می‌شود که ما آمار دقیق نیروهای شرکتی را نداشته باشیم بعد بخواهیم عدالت در پرداخت صورت بگیرد؟

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه ما داده‌ها و اطلاعات اولیه در زمینه کارکنان دولت را نداریم، ادامه داد: علاوه بر این متاسفانه ما آمار دقیق شرکت‌های کار یابی یا شرکت‌هایی که در تامین نیروی کار فعال هستند را هم نداریم.

 

اسماعیلی با بیان اینکه بالاخره مجلس به موضوع ساماندهی کارکنان دولت ورود کرد و طرحی را تدوین و به تصویب رساند، گفت: این طرح پس از تصویب به شورای نگهبان ارسال شد که ایراد مالی و مخالفت با بند 2 اصل 110 و سیاست‌های کلی نظام به این گرفته شد که بخش عمده‌ای از این ابهامات در کمسیون بر طرف شد. در صحن علنی هم رأی آورد؛ البته در این مرحله تغییراتی نسبت به طرح اولیه ایجاد شد و جامع آماری کوچک‌تر کردیم به این معنا که فقط دولت موظف که نیروهای شرکتی تعیین تکلیف کند.

 

وی ادامه داد: در جلسه ای که اعضای کمسیون اجتماعی با شورای نگهبان داشتند 80 درصد ابهامات حل شد البته یک ایراد نیز از سوی هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به طرح مطرح کرده که هنوز ابلاغ رسمی و کتبی به مجلس نشده است تا بتوانیم رفع ایراد کنیم که به محض اعلام رسمی به مجلس کمیسیون به این موضوع رسیدگی خواهد کرد.

 

نماینده گرمی در مجلس بیان کرد: با تصویب و نهایی شدن طرح ساماندهی کارکنان دولت قرارداد حدود یک میلیون و 100 هزار تن از کارکنان دولتی تعیین تکلیف می‌شوند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار