چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

رسانه عبری: نزدیک به ۲۵۰ هزار اسرائیلی به خارج گریخته‌اند

رسانه عبری: نزدیک به ۲۵۰ هزار اسرائیلی به خارج گریخته‌اند یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد نزدیک به یک ربع میلیون صهیونیست بعد از عملیات طوفان الاقصی از فلسطین اشغالی فرار و در نقاط دیگری در جهان سکونت گزیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه عبری زبان د مارکر که یک روزنامه اقتصادی وابسته به روزنامه هاارتص است، در گزارشی در این رابطه نوشت، عملیات روز ۷ اکتبر (طوفان الاقصی) باعث شد تا به این لحظه ۲۳۰ هزار نفر از مهاجران صهیونیستی که در شهرک‌های صهیونیست نشین اسکان داده شده بود، از اسرائیل پا به فرار گذشته و به دیگر کشور‌ها بروند.

به اعتراف این رسانه رقم مذکرو فقط تا اوایل هفته چهارم حمله به غزه است و می‌تواند اولین موج از مهاجرت‌های معکوسی باشد که در سایه جنگ و بحران امنیتی اسرائیل محسوب شود.

در این گزارش آمده است، روند فرار شهرک نشینان و تبدیل شدن به یک پدیده و جریان از هفته دوم جنگ نمایان شد، بعد از آنکه پرواز‌های خارجی پس از یک هفته توقف در فرودگاه بن گوریون به زمین نشستند.

آمار‌هایی که اداره گذرگاه‌های مرزی و فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی در اختیار این رسانه قرار داده، تا اواخر هفته سوم از (عملیات طوفان الاقصی) بیش از ۲۳۰ هزار مهاجر صهیونیست از اسرائیل گریخته‌اند و برخی از آن‌ها حتی کار و پیشه و فعالیت‌های اقتصادی خود را هم در فلسطین اشغال تعطیل یا به حداقل رسانده‌اند.

به نوشته د مارکر در این میان برخی از صهیونیست‌ها فراری از فلسطین اشغالی در تماسی با مسئولین و کارفرمایان خود خواستار فراهم شدن ساز و کاری جهت ادامه همکاری از طریق دورکاری و از کشور‌های محل اقامت شان شده‌اند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار