شیب ابتلا به سرطان در ایران صعودی است؟-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

شیب ابتلا به سرطان در ایران صعودی است؟

استاد ممتاز خون و سرطان ضمن مخالفت جدی با افزایش سرطان در ایران اذعان کرد: داروهای کشف شده تا حدی بیماری را کنترل کرده اما مشکل جدی ما در خصوص داروهاست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر. اردشیر قوام‌زاده استاد ممتاز خون و سرطان بالغین بیمارستان شریعتی و مرکز تحقیقات هماتولوژی، آنکولوژی و پیوند سلولهای بنیادی پژوهشکده هماتولوژی و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه «صبح و گفتگو» از رادیو گفت و گو در مورد افزایش مبتلایان به سرطان اظهار کرد: افزایش شیب ابتلا به بسیاری از سرطانها قابل قبول نیست چرا که بسیاری از سرطانها توسط داروهای شناخته شده و پیوندها و سلول درمانی درمان شده و از این حیث سیر نزولی یافته است. با افزایش جمعیت تعداد مبتلایان نیز نسبت به آن افزایش می‌یابد.

 

وی ضمن مخالفت جدی با افزایش سرطان در ایران بیان کرد: داروهای کشف شده تا حدی بیماری را کنترل کرده اما مشکل جدی ما در خصوص داروهاست. مردم باید سعی کنند از خوراکی‌ها و امکانات طبیعی استفاده کنند و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید استفاده از مواد شیمیایی برای مواد خوراکی را کنترل نمایند.

 

قوام زاده ضمن قدر دانی از شرکتهای دارویی کشور برای تهیه بسیاری از داروها خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت نیز نسبت با واردات برخی داروها موافقت کرده است. همچنین مجلس تصویب شده دارویی که در کشور تولید می‌شود از خارج وارد نشود اما باید مسئولان روی بهبود کیفیت محصولات نظارت داشته باشند. همچنین باید اجازه داده شود تا هر کس می‌خواهد از خارج دارو خریداری نماید تا برای درمان مجبور به سفر به کشورهای خارجی نشود.

 

استاد خون و سرطان بالغین بیمارستان شریعتی با تاکید بر عدم صدور مجوز برای تولید داروهای بی کیفیت در داخل بیان کرد: داروهای تولید شده باید کیفیت داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار