مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

شیب ابتلا به سرطان در ایران صعودی است؟

استاد ممتاز خون و سرطان ضمن مخالفت جدی با افزایش سرطان در ایران اذعان کرد: داروهای کشف شده تا حدی بیماری را کنترل کرده اما مشکل جدی ما در خصوص داروهاست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر. اردشیر قوام‌زاده استاد ممتاز خون و سرطان بالغین بیمارستان شریعتی و مرکز تحقیقات هماتولوژی، آنکولوژی و پیوند سلولهای بنیادی پژوهشکده هماتولوژی و آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه «صبح و گفتگو» از رادیو گفت و گو در مورد افزایش مبتلایان به سرطان اظهار کرد: افزایش شیب ابتلا به بسیاری از سرطانها قابل قبول نیست چرا که بسیاری از سرطانها توسط داروهای شناخته شده و پیوندها و سلول درمانی درمان شده و از این حیث سیر نزولی یافته است. با افزایش جمعیت تعداد مبتلایان نیز نسبت به آن افزایش می‌یابد.

 

وی ضمن مخالفت جدی با افزایش سرطان در ایران بیان کرد: داروهای کشف شده تا حدی بیماری را کنترل کرده اما مشکل جدی ما در خصوص داروهاست. مردم باید سعی کنند از خوراکی‌ها و امکانات طبیعی استفاده کنند و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید استفاده از مواد شیمیایی برای مواد خوراکی را کنترل نمایند.

 

قوام زاده ضمن قدر دانی از شرکتهای دارویی کشور برای تهیه بسیاری از داروها خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت نیز نسبت با واردات برخی داروها موافقت کرده است. همچنین مجلس تصویب شده دارویی که در کشور تولید می‌شود از خارج وارد نشود اما باید مسئولان روی بهبود کیفیت محصولات نظارت داشته باشند. همچنین باید اجازه داده شود تا هر کس می‌خواهد از خارج دارو خریداری نماید تا برای درمان مجبور به سفر به کشورهای خارجی نشود.

 

استاد خون و سرطان بالغین بیمارستان شریعتی با تاکید بر عدم صدور مجوز برای تولید داروهای بی کیفیت در داخل بیان کرد: داروهای تولید شده باید کیفیت داشته باشد./ فارس

ارسال نظر