بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

کمک امارات به صهیونیستها با هواپیما‌های غول‌پیکر

کمک امارات به صهیونیستها با هواپیما‌های غول‌پیکر رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند که امارات چند فروند هواپیمای غول‌پیکر حامل کمک‌های نظامی و امنیتی را به رژیم‌صهیونیستی ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری با انتشار برخی تصاویر از هواپیما‌های باری امارات گزارش داده اند که نیروی هوایی این کشور چند هواپیما حامل کمک‌های نظامی و امنیتی را به فرودگاه ناواتیم اسرائیل در منطقه نقب در شرق سینا ارسال کرده است.

 

طبق گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، رسانه‌های اسرائیلی فرود ۸ فروند هواپیمای باری نظامی غول‌پیکر متعلق به نیروی هوایی امارات در فرودگاه نفاتیم اسرائیل در نزدیکی مرز مصر و فلسطین را تأیید کرده اند و به نظر می‌رسد که این هواپیما‌ها حامل تجهیزات نظامی و امنیتی برای حمایت از ارتش اسرائیل در جنگ با مقاومت اسلامی بوده اند.

 

این اقدامات شرم آور امارات در چارچوب توافقنامه دفاعی مشترک بین اسرائیل و امارات انجام می‌شود که هر دو طرف را ملزم می‌کند در صورت قرار گرفتن در معرض وضعیت جنگی یا حمله، به یکدیگر کمک نظامی کنند.

 

گفته می‌شود که رژیم صهیونیستی از این تسلیحات برای کشتار رزمندگان حماس و تخریب تونل‌های آن‌ها استفاده می‌کند.

 

برخی منابع همچنین از اعطای تابعیت اماراتی توسط این کشور به بیش از ۵۰۰۰ شهرک نشین اسرائیلی در پی عادی سازی روابط دو طرف خبر داده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۴
0
0
آمریکایی ها، کشورهای اروپایی، صهیونیست ها، مدعیان حقوق بشر و هم سازمان های بین المللی از سال 1945 تاکنون ثابت کردند که بویی از انسانیت نبرده اند.
تحلیل های برگزیده