ارتش: سامانه‌ها و آشیانه جنگنده‌های آمریکایی را با موشک و پهپاد زدیم افشین: تغییر 180 درجه‌ای توان حملات ایران نتیجه دانش جوانان بود سپاه: آمریکا درباره حمله به عروسی‌ها در جهان به افکار عمومی پاسخ دهد پایگاه‌های آمریکا در کویت زیر ضرب موشکی و پهپادی قرار گرفت پاسخ معاون رئیس‌جمهور به ادعای استعفای پزشکیان افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ستادکل نیرو‌های مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم آغاز حملات متقابل سپاه به اهداف آمریکایی حمله به کوهستک؛ آمریکا یک مراسم عروسی در سیریک را هدف قرار داد / آمار شهدا و مصدومین حمله به فرودگاه جیرفت؛ آخرین وضعیت و جزئیات فرودگاه جیرفت هدف حمله هوایی قرار گرفت سخنگوی سپاه پس از حملات آمریکا: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است حملات آمریکا به جنوب کشور/ گزارش‌ها از صدای انفجار و حملات به سیریک، بندرعباس، چابهار و کنارک عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر (ص) هشدار ستادکل نیرو‌های مسلح به کشور‌های منطقه: تجاوز به ایران از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود!

تکلیف مجلس به قوه قضائیه برای اعلام ممنوع‌الخروجی افراد از کشور ظرف ۲۴ ساعت

تکلیف مجلس به قوه قضائیه برای اعلام ممنوع‌الخروجی افراد از کشور ظرف ۲۴ ساعت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه را مکلف کردند ممنوعیت خروج از کشور افراد را که توسط محاکم قضایی صادر شده است را ظرف مدت ۲۴ ساعت از طریق سامانه سنا با ذکر علت به اطلاع آنان برساند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه و در جریان ادامه بررسی موارد مراعا مانده از لایحه برنامه هفتم توسعه، بند ح ماده ۴ لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی و تصویب کردند.

 

بر اساس این مصوبه، به منظور صیانت از حقوق شهروندی، قوه قضاییه مکلف است ممنوعیت خروج از کشور افراد را که توسط محاکم قضایی صادر شده است را ظرف مدت ۲۴ ساعت از طریق سامانه سنا با ذکر علت به اطلاع آنان برساند. همچنین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است با رعایت ماده ۱۶ بند ث قانون گذرنامه ممنوعیت خروج از کشور افراد را که توسط محاکم یا سایر مراجع قانونی صورت گرفته است را به فرد مورد نظر ابلاغ نماید./ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار