سفارت ایران: مقدمات مذاکرات با آمریکا در دوحه هنوز آغاز نشده است عالیه نصیف کیست؟ / از سابقه پرفراز و نشیب در عرصه سیاست عراق تا بازداشت در پرونده فساد بقایی: در روز‌های آتی هیچ گفت‌وگویی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم / سفر هیئت آمریکایی به قطر ارتباطی به سفر هیئت ایرانی به دوحه ندارد کاتس: با فرمانده سنتکام توافق کردیم از لبنان، سوریه و غزه عقب‌نشینی نکنیم نخست‌وزیر عراق: ۳۰ سپتامبر شاهد خروج کامل نیرو‌های ائتلاف خواهیم بود الحشد الشعبی: مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در عراق به درخواست بغداد برگزار می‌شود ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند ترکیه: اسراییل تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه را نقض کرده است نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد کاخ سفید: ویتکاف و کوشنر این هفته به دوحه می‌روند عراق: هرگز اجازه نخواهیم داد هیچ‌گونه تجاوزی علیه کشور‌های همسایه انجام شود رسانه‌های اسرائیلی: توافق با بیروت حضور طولانی‌مدت ارتش اسرائیل را در لبنان رقم می‌زند در تنشی آشکار با ترکیه؛ اسرائیل نسل‌کشی ارامنه را به رسمیت شناخت سقوط بالگرد عربستان در راس تنوره ۱۴ کشته برجای گذاشت  وزیر خارجه اسرائیل: امنیت شمال بدون خلع سلاح حزب‌الله محقق نمی‌شود بازداشت چندین نماینده پارلمان عراق در پرونده فساد / مثنی السامرائی، رهبر ائتلاف عزم دستگیر شد + عکس و اسامی بازداشت شدگان

قطر واکنش‌های بین‌المللی به نسل‌کشی در غزه را «شرم‌آور» دانست

قطر واکنش‌های بین‌المللی به نسل‌کشی در غزه را «شرم‌آور» دانست نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر در نشست خبری مشترک با همتای فرانسوی، واکنش‌های بین‌المللی به نسل‌کشی در غزه را در سطحی نامطلوب و در برخی موارد، شرم‌آور توصیف کرد. وزیر خارجه فرانسه نیز بر ضرورت جلوگیری از گسترش دامنه این «فاجعه» و جنگ تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۲۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، امروز (یکشنبه، ۵ نوامبر) در نشست خبری مشترک با «کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه در دوحه از تداوم وضعیت وخیم و بحرانی در نوار غزه ابراز تاسف کرد و گفت: واکنش‌های بین‌المللی به بمباران‌های اسرائیل در سطح لازم و مطلوب نیست و در برخی موارد شرم‌‌آور است.

 

وی افزود که با همتای فرانسوی در خصوص ادامه تلاش‌ها برای آزادی اسرا و ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه رایزنی و بر ضرورت تامین تمامی نیازهای غیرنظامیان از جمله مخابرات و سوخت تاکید کرده است.

 

وزیر خارجه قطر تصریح کرد: اشغالگران اسرائیلی در غزه نسل‌کشی و پاکسازی نژادی می‌کنند. اتمام سوخت، بیمارستان‌های بیشتری را در نوار غزه از مدار خدمت‌رسانی خارج می‌کند. مصمم هستیم به تلاش‌های خود برای آزادی غیرنظامیان و برخورداری برادران غزه از امنیت ادامه دهیم.ما در خصوص ضرورت امداد رسانی بی وقفه به برادران محاصره شده خود در غزه گفت‌وگو کردیم. رفتار جامعه جهانی با استانداردهای دوگانه، اعتماد مردم منطقه را به نهادهای بین المللی متزلزل کرده است.

 

پس از آن، وزیر خارجه فرانسه نیز گفت: باید تلاش‌های بیشتری برای ارائه کمک‌های بین المللی با هدف کاهش درد و رنج فلسطینی‌ها در غزه صورت گیرد. فرانسه به نفع قطعنامه آتش‌بس رأی داد و شورای امنیت باید مسؤولیت این امر را برعهده گیرد. باید به حقوق بشر بین‌المللی احترام گذاشت و از غیرنظامیان دفاع کرد و از رسیدن کمک‌ها به غزه حمایت کرد.

 

وی افزود: در این لحظات خطیر به کمک‌های دولت قطر اتکا می‌کنیم و در عین حال باید بگوییم که مسؤولیتی جمعی برای جلوگیری از این فاجعه انسانی و رساندن کمک‌های دائمی وجود دارد.

 

وزیر خارجه فرانسه در ادامه به تشدید خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشاره و آن را محکوم کرد. فرانسه تمام تلاش خود را برای جلوگیری از توسعه دامنه جنگ و دستیابی به یک راه حل دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز وقف خواهد کرد. جلوگیری از گسترش جنگ به ویژه در لبنان مهم است و هیچ طرفی نباید به فکر ورود به جنگ باشد. مقابله با تروریسم باید در چارچوب قوانین بشردوستانه باشد و غیرنظامیان نباید بهای آن را بپردازند.

 

وی ادعا کرد: فرانسه برای بازگرداندن افق سیاسی به این منازعه و دستیابی به امنیت برای اسرائیل و کشوری برای فلسطینی‌ها تلاش خواهد کرد. فلسطینی‌ها حق دارند در صلح زندگی کنند و ما از حق آنها برای داشتن یک کشور مستقل حمایت می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار