گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ظریف: اقدامات آمریکا نه تنها ضربه به برجام بلکه ضربه‌ به قوانین بین‌المللی است

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی به تاثیر کارشکنی‌های آمریکا بر مواردی از جمله برجام، قانون بین‌المللی و فعالیت روند صلح آستانه اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه روسیه‌۲۴ گفت: اقدامات آمریکا نه‌تنها ضربه‌ای به برجام محسوب می‌شود، بلکه ضربه‌ای به کل چارچوب قوانین بین‌المللی است. به همین دلیل است که اگر ما راهی برای عمل متقابل در برابر آمریکا پیدا نکنیم، برجام تنها خسارت[ما] نخواهد بود. از همین رو، ما با روسیه دیدگاه مشترکی درباره این مسئله داریم.

 

همچنین پایگاه خبری اردوپوینت بخشی دیگر از گفت‌وگوی ظریف با این شبکه را منتشر کرده و به نقل از وی نوشت: این بسیار اهمیت دارد که کشورهای روند صلح آستانه تا کنون توانسته‌اند بسیای از مسائل حساس را حل کنند. متاسفانه آمریکا در مبارزه با تروریسم صداقت نداشته و به دنبال اهداف دیگری است که از جمله آن‌ها تهمت زدن مداوم به هیئت آستانه است. به طور مثال سال گذشته توافقی انجام شد که یک کمیته قانونی در سوریه تشکیل شود اما آمریکا هر کاری کرده است تا در این توافق کارشکنی کند و متاسفانه موفق بوده است. ما هم حالا باید دوباره با این مسئله دست و پنجه نرم کنیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر