آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار + جزئیات حقوق آذر ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری واریز شد آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو + زمان قرعه کشی لبنیات از این تاریخ ارزان می‌شود + جزئیات تغییر قیمت برخی اقلام لبنی فروش ایران خودرو آذر ۱۴۰۴ بدون بلوکه پول؛ آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو چه زمانی است؟ + زمان قرعه کشی اعلام جزئیات هزینه و عملکرد پروژه بارورسازی ابرها در کشور آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد/ راهنمای کامل سامانه ثبت نام ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول آخرین قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در اولین روز هفته اعلام شد اعتبار جدید کالابرگ الکترونیکی در اختیار دهک‌های درآمدی میانی آمارهای عجیب از صادرات میلیون ها دلار کالای اساسی بدون برگشت ارز موقتا ترمز واردات گوشی لوکس از مسیر مسافری کشیده شد بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اصفهان را تعطیل کرد

هشدار هواشناسی برای این 5 استان+ تداوم بارش باران و برف

سازمان هواشناسی از بارش باران و برف در برخی مناطق کشور طی امروز تا جمعه خبر داد و برای ۵ استان هشدار آب‌گرفتگی‌ معابر و خسارت به کشاورزان صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در مناطقی از خراسان جنوبی، جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان ابرناکی گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است. در سایر مناطق کشور جو نسبتاً آران و پایداری مستقر است.

 

فردا با نفوذ جریانات شمالی روی سواحل دریای خزر در استان‌های گیلان،‌ مازندران،‌گلستان و خراسان شمالی افزایش ابر و بارش باران روی می‌دهد، بارندگی‌ها طی این روز در گلستان شدید خواهد بود.

 

روز چهارشنبه بارش‌ها در این مناطق ادامه دارد و در این روز وزش باد در نوار شرقی افزایش یافته و علاوه بر آن در نیمه شرقی خراسان رضوی و ارتفاعات کرمان رگبار پراکنده و وزش باد روی می‌دهد.

 

طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در ارتفاعات البرز شرقی بارش برف و باران انتظار می‌رود. پنجشنبه در اکثر مناطق کشور آسمان صاف است و اواخر وقت ابرناکی و وزش باد شمالی در سواحل غربی دریای خزر آغاز می‌شود.

 

روز جمعه در شرق اردبیل و استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و مناطقی از خراسان شمالی بار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما روی داده و دریای خزر مواج می‌شود.

 

به گزارش تسنیم،‌ روز چهارشنبه در شرق کشور وزش باد شدید و وقوع پدیده گردوخاک محتمل است، ضمن این‌که طی 2 روز آینده خلیج‌فارس و دریای خزر نیز از بعدازظهر سه‌شنبه و روز چهارشنبه مواج می‌شود.

 

توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه‌های بارشی

زمان پایان: دوشنبه 1402/08/15

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت

منطقه اثر:

دوشنبه 1402/08/15: سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی، هرمزگان و نیمه جنوبی کرمان.

اثر مخاطره: احتمال لغزندگی جاده‌ها، احتمال آب‌گرفتگی محدود معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب ، وزش باد شدید موقتی، احتمال خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و احتمال شکستن درختان کهنسال، احتمال تاخیر در پرواز و احتمال خسارت به محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی.

 

توصیه: عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره و انتقال محصولات کشاورزی به انبارهای استاندارد./ تسنیم

ارسال نظر