ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

درباره خرید و فروش رمزارز اختلاف نظرهایی وجود دارد

امروز (سه‌شنبه) پنجاه و چهارمین جلسه کمیته نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی با موضوع ارائه سامانه پایشگر هوشمند جهت نظارت سیستمی بر کسب و کارهای اینترنتی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی مبارزه با پولشویی متنی وجود دارد که در آن به ممنوعیت رمزارزها استناد شده، گفت: در این زمینه به دنبال انجام بررسی‌های بیشتر هستیم و باید مشخص شود که رمزارزها به عنوان کالا یا پول در نظر گرفته می‌شوند تا دستگاه متصدی رسیدگی به آن مشخص شود.

 

 امروز (سه‌شنبه) پنجاه و چهارمین جلسه کمیته نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی با موضوع ارائه سامانه پایشگر هوشمند جهت نظارت سیستمی بر کسب و کارهای اینترنتی برگزار شد.

 

در حاشیه این نشست جواد جاویدنیا در پاسخ به ایسنا درباره اینکه "خرید و فروش رمزارزها در حال حاضر در همه سایت‌ها ممنوع است یا خیر و بازار آن به چه شکل خواهد بود؟" گفت: در این زمینه اختلاف نظرهایی وجود دارد و بهتر است که فعلا درباره آن صحبت نکنیم.

 

وی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی مبارزه با پولشویی متنی وجود دارد که در آن به ممنوعیت رمزارزها استناد شده که به دنبال این هستیم این مستندات لازم را بررسی کنیم تا ببینیم شرایط واقعا به چه ترتیب است.

 

معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی گفت: این موضوع به سیاستگذاری کلان نیاز دارد تا تکلیف رمزارزها مشخص شود و متصدی رسیدگی به آن تعیین شود.

 

وی افزود: باید مشخص شود که رمزارزها به عنوان کالا یا پول در نظر گرفته می‌شوند و تا زمانی که اختلاف نظرها در سطح کلان برطرف نشود بازار ابهام برانگیزی در این زمینه وجود دارد و اظهار نظر قطعی ممکن نیست‌.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار