مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم

گزارش‌دهی تلفنی تل‌آویو به واشنگتن درباره کشتار در غزه

گزارش‌دهی تلفنی تل‌آویو به واشنگتن درباره کشتار در غزه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز در تماس تلفنی با وزیر دفاع آمریکا درباره روند عملیات نسل‌کشی و قتل‌عام مردم نوار غزه، به او گزارش کار ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تماس‌های مکرر سران کابینه جنگ رژیم موقت صهیونیستی با آمریکا به‌عنوان حامی شماره یک آنها، تل‌آویو بار دیگر درباره عملیات کشتار مردم غزه به واشنگتن گزارش داد.

 

طبق بیانیه بامداد امروز (دوشنبه) پنتاگون، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به‌صورت تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا گفتگو و اطلاعات جدیدی درباره روند حملات جنایتکارانه به نوار غزه ارائه کرد.

 

بر این اساس، وزیر دفاع آمریکا بدون توجه به حدود ۱۰ هزار فلسطینی که در حملات کور اشغالگران به مناطق مختلف نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند، بار دیگر بر «تعهد تزلزل‌ناپذیر خود به حق اسرائیل برای دفاع از خود» تاکید کرد.

 

در این بیانیه ادعا شده است: «[آستین] همچنین بر اعمیت حفاظت از جان غیرنظامیان [فلسطینی] و رساندن کمک‌های بشردوستانه [به نوار غزه] تاکید کرد».

 

پنتاگون همچنین افزود که وزیر دفاع آمریکا درباره تعهد واشنگتن به جلوگیری از ورود هرگونه بازیگر دولتی یا غیردولتی به جنگ غزه و گسترش این درگیری، به وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اطمینان داده است.

 

این در حالی است که پیشتر مقامات آمریکایی و صهیونیستی به روزنامه «نیویورک تایمز» گفتند که حملات تل‌آویو به نوار غزه تاکنون به نابودی صفوف رهبری ارشد و میانی حماس حتی نزدیک هم نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار