ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

گزارش‌دهی تلفنی تل‌آویو به واشنگتن درباره کشتار در غزه

گزارش‌دهی تلفنی تل‌آویو به واشنگتن درباره کشتار در غزه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز در تماس تلفنی با وزیر دفاع آمریکا درباره روند عملیات نسل‌کشی و قتل‌عام مردم نوار غزه، به او گزارش کار ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تماس‌های مکرر سران کابینه جنگ رژیم موقت صهیونیستی با آمریکا به‌عنوان حامی شماره یک آنها، تل‌آویو بار دیگر درباره عملیات کشتار مردم غزه به واشنگتن گزارش داد.

 

طبق بیانیه بامداد امروز (دوشنبه) پنتاگون، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به‌صورت تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا گفتگو و اطلاعات جدیدی درباره روند حملات جنایتکارانه به نوار غزه ارائه کرد.

 

بر این اساس، وزیر دفاع آمریکا بدون توجه به حدود ۱۰ هزار فلسطینی که در حملات کور اشغالگران به مناطق مختلف نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند، بار دیگر بر «تعهد تزلزل‌ناپذیر خود به حق اسرائیل برای دفاع از خود» تاکید کرد.

 

در این بیانیه ادعا شده است: «[آستین] همچنین بر اعمیت حفاظت از جان غیرنظامیان [فلسطینی] و رساندن کمک‌های بشردوستانه [به نوار غزه] تاکید کرد».

 

پنتاگون همچنین افزود که وزیر دفاع آمریکا درباره تعهد واشنگتن به جلوگیری از ورود هرگونه بازیگر دولتی یا غیردولتی به جنگ غزه و گسترش این درگیری، به وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اطمینان داده است.

 

این در حالی است که پیشتر مقامات آمریکایی و صهیونیستی به روزنامه «نیویورک تایمز» گفتند که حملات تل‌آویو به نوار غزه تاکنون به نابودی صفوف رهبری ارشد و میانی حماس حتی نزدیک هم نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار