اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رویترز: پوتین در انتخابات 2024 روسیه نامزد می‌شود

رویترز: پوتین در انتخابات 2024 روسیه نامزد می‌شود خبرگزاری «رویترز» به نقل از شش منبع گزارش داد رئیس‌جمهور روسیه تصمیم خود را برای شرکت در انتخابات 2024 این کشور گرفته؛ سخنگوی کرملین در واکنش گفت هنوز پوتین در این خصوص اظهاراتی نداشته و کارزاری به طور رسمی اعلام نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرگزاری «رویترز» به نقل از شش منبع گزارش داد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه تصمیم گرفته در انتخابات ریاست‌جمهوری مارس ۲۰۲۴ شرکت کند، اقدامی که می‌تواند او را تا سال ۲۰۲۳ در قدرت نگه دارد زیرا به تحلیل رویترز، رئیس کرملین فکر می‌کند باید روسیه را در پرخطرترین دوره در دهه‌های اخیر هدایت کند.

 

پوتین که هفتم اکتبر ۷۱ ساله شد، در آخرین روز سال ۱۹۹۹ ریاست‌جمهوری را از «بوریس یلتسین» تحویل گرفت و تا همین حالا هم طولانی‌ترین دوره ریاست‌جمهوری در روسیه را از زمان «ژوزف استالین» داشته و حتی دوره طولانی‌تری را از دوره ۱۸ ساله «لئونید برژنف» تجربه کرده است.

 

این منابع که به شرط ناشناس ماندن با رویترز گفت‌وگو کردند، گفتند اخبار تصمیم پوتین پخش شده و مشاورانش اکنون برای کارزار انتخاباتی و انتخاب پوتین آماده می‌شوند. به ادعای این گزارش، برای پوتین که در نظرسنجی‌ها از محبوبیت ۸۰ درصدی داخل روسیه برخوردار است، انتخابات فرمالیته خواهد بود.

 

یکی از این منابع مورد استناد رویترز گفت تصمیم گرفته شده، او نامزد خواهد شد. یک منبع دیگر گفت طی چند هفته آینده پیشنمای طراحی شده‌ای منتشر خواهد شد.

 

یکی دیگر از منابع هم این تصمیم را تایید کرد و گفت مشاوران او برای حضور انتخاباتی‌اش آماده می‌شوند. سه منبع دیگر هم گفتند تصمیم گرفته شده پوتین نامزد خواهد شد. یکی از آن‌ها گفت «جهانی که به آن نگاه می‌کنیم بسیار خطرناک است». یک منبع دیپلماتیک خارجی هم گفت پوتین اخیراً تصمیم خود را گرفته و به زودی اعلام خواهد شد.

 

واکنش کرملین

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه اما در اظهارنظر درباره این گزارش به اسپوتنیک گفت: «او هنوز در این خصوص اظهاراتی نداشته و کارزاری به طور رسمی اعلام نشده است». پسکوف در ماه سپتامبر گفته بود اگر پوتین تصمیم به شرکت در انتخابات بگیرد هیچ کس قادر به رقابت با او نخواهد بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار