سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود

کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود مشاور کرملین اعلام کرد که دیدار رئیس‌جمهور روسیه با نماینده ویژه آمریکا در فضایی سازنده برگزار شده و ۲ طرف درباره بحران اوکراین و همچنین آینده همکاری‌های راهبردی میان واشنگتن و مسکو گفت‌و‌گو کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۲۸۵۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «یوری اوشاکوف» مشاور رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه اعلام کرد گفت‌وگوی انجام‌شده میان «ولادیمیر پوتین» و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه آمریکا، سازنده بوده است.

بر اساس اظهارات اوشاکوف، در این دیدار بحران اوکراین به‌طور مفصل مورد بررسی قرار گرفته و ولادیمیر پوتین پیام‌هایی را در خصوص این بحران به طرف آمریکایی منتقل کرده است.

مشاور رئیس‌جمهور روسیه همچنین افزود که پیام‌هایی نیز از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص اوکراین دریافت شده است.

به گفته او، در این دیدار همچنین درباره چشم‌انداز‌های توسعه احتمالی همکاری‌های راهبردی میان ایالات متحده آمریکا و روسیه تبادل نظر صورت گرفته است.

علاوه بر این، «کریل دیمیتریف»، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور همکاری اقتصادی با کشور‌های خارجی، پس از دیدار پوتین و ویتکاف گفت که گفت‌و‌گو بر همه چیز غلبه خواهد کرد.

او با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «از همه شما بابت آرزو‌های خوبتان برای موفقیت سفر استیو ویتکاف به مسکو سپاسگزارم ... گفت‌و‌گو پیروز خواهد شد.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار