کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید

پسکوف:غرب پیشنهادی درباره تضمین‌های امنیتی به روسیه نداده است

سخنگوی کاخ کرملین ضمن اشاره به برنامه‌های ناتو برای جذب اعضای جدید، گفت که در حال حاضر هیچ گزینه یا پیشنهادی توسط غرب درخصوص تضمین‌های امنیتی به روسیه ارائه نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) دریافت هرگونه تضمین امنیتی برای مسکو از سوی کشورهای غربی را رد کرد.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین ضمن اشاره به گسترش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، توضیح داد که در حال حاضر هیچ گزینه یا پیشنهادی توسط غرب درخصوص تضمین‌های امنیتی به روسیه ارائه نشده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره اظهارات «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه مبنی بر افزایش تهدید برخورد قدرت‌های اتمی در جهان نیز گفت که کرملین با این ارزیابی کاملا موافق است.

سخنگوی کرملین درباره رخدادهای روز گذشته در فرودگاه «مخاچ‌قلعه» واقع در داغستان نیز اظهار داشت: «رئیس جمهور [ولادیمیر] پوتین گزارش‌هایی در مورد وضعیت داغستان از سرویس امنیت فدرال، گارد ملی و رئیس منطقه داغستان دریافت کرد».

پسکوف در این‌باره اظهار داشت که حوادثی که در فرودگاه مخاچ‌قلعه رخ داد تا حد زیادی نتیجه مداخلات خارجی از جمله نفوذ اطلاعات است.

وی همچنین خبر داد که پوتین امروز جلسه‌ای خواهد داشت تا درباره تلاش‌های غرب برای بهره‌برداری از رویدادهای منطقه غرب آسیا برای ایجاد تفرقه در جامعه روسیه گفتگو کند.

شامگاه یکشنبه بود که مردم داغستان‌ پس از شنیدن خبر فرود یک هواپیمای رژیم موقت صهیونیستی در فرودگاه مخاچ‌قلعه، با در دست داشتن بنرهایی با نوشته «در داغستان جایی برای کودک‌کش‌ها نیست» به این فرودگاه هجوم بردند./فارس

کلمات کلیدی: روسیه غرب مسکو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار