گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پسکوف:غرب پیشنهادی درباره تضمین‌های امنیتی به روسیه نداده است

سخنگوی کاخ کرملین ضمن اشاره به برنامه‌های ناتو برای جذب اعضای جدید، گفت که در حال حاضر هیچ گزینه یا پیشنهادی توسط غرب درخصوص تضمین‌های امنیتی به روسیه ارائه نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) دریافت هرگونه تضمین امنیتی برای مسکو از سوی کشورهای غربی را رد کرد.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین ضمن اشاره به گسترش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، توضیح داد که در حال حاضر هیچ گزینه یا پیشنهادی توسط غرب درخصوص تضمین‌های امنیتی به روسیه ارائه نشده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره اظهارات «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه مبنی بر افزایش تهدید برخورد قدرت‌های اتمی در جهان نیز گفت که کرملین با این ارزیابی کاملا موافق است.

سخنگوی کرملین درباره رخدادهای روز گذشته در فرودگاه «مخاچ‌قلعه» واقع در داغستان نیز اظهار داشت: «رئیس جمهور [ولادیمیر] پوتین گزارش‌هایی در مورد وضعیت داغستان از سرویس امنیت فدرال، گارد ملی و رئیس منطقه داغستان دریافت کرد».

پسکوف در این‌باره اظهار داشت که حوادثی که در فرودگاه مخاچ‌قلعه رخ داد تا حد زیادی نتیجه مداخلات خارجی از جمله نفوذ اطلاعات است.

وی همچنین خبر داد که پوتین امروز جلسه‌ای خواهد داشت تا درباره تلاش‌های غرب برای بهره‌برداری از رویدادهای منطقه غرب آسیا برای ایجاد تفرقه در جامعه روسیه گفتگو کند.

شامگاه یکشنبه بود که مردم داغستان‌ پس از شنیدن خبر فرود یک هواپیمای رژیم موقت صهیونیستی در فرودگاه مخاچ‌قلعه، با در دست داشتن بنرهایی با نوشته «در داغستان جایی برای کودک‌کش‌ها نیست» به این فرودگاه هجوم بردند./فارس

کلمات کلیدی: روسیه غرب مسکو
مطالب مرتبط
ارسال نظر