عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اولین تغییر در ترکیب استقلال مشخص شد

استقلال با وجود دو امتیاز حساسی که در دیدار با شمس آذر از دست داد هم چنان در صدر جدول باقی ماند. به این خاطر که پرسپولیس در خانه از پس تیم ده نفره صنعت نفت بر نیامد و در نهایت به نتیجه مساوی دو بر دو رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، استقلال بعد از مصاف با شمس آذر حالا مهیای دیدار با تراکتور می‌شود ودرصورت پیروزی دراین دیدار می‌تواند به صدرنشینی ادامه دهد. اولین تغییر محتمل در ترکیب تیم استقلال اضافه شدن محمد حسین مرادمند به ترکیب تیم است و دراین صورت ایمان سلیمی بار دیگر به روی نیمکت می‌رود. بازیکنی که در بازی‌های به میدان رفته اشتباهات فاحشی داشت. از پنالتی در بازی با سپاهان و گل به خودی در بازی با هوادار.

 

در سایر پست‌ها بعید به نظر می‌رسد جواد نکونام به تغییر برسد. بر این اساس در خط دروازه هم چنان شاهد بازی سید حسین حسینی خواهیم بود. آرمین سهرابیان به همراه روزبه چشمی و محمد حسین مرادمند سه مدافع میانی استقلال در این بازی خواهند بود. در کناره‌ها ابوالفضل جلالی و آرتور کوین یامگا و در میانه ی میدان هم مثلث آرش رضاوند، سعید مهری و مهدی مهدی پور بازی خواهند کرد. در خط حمله هم بازی مهرداد محمدی و آرمان رمضانی محتمل است. هر چون گوستاوو هم رفته رفته به ترکیب اصلی تیم نزدیک می‌شود.

 

آخرین مصاف دو تیم در استادیوم آزادی در هفته پایانی فصل گذشته با نتیجه 7-1 به سود استقلال به پایان رسیده بود./ خبر ورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار