گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ادعای صلح‌طلبی حامی شماره یک صهیونیست‌ها

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی شد که واشنگتن بحران انسانی در غزه و تلفات عظیم غیرنظامیان را زیر سوال نمی‌برد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی شد: «واشنگتن بحران انسانی در غزه و تلفات عظیم غیرنظامیان را زیر سوال نمی‌برد».

 

پاتل طی نشست خبری، با اعلام مجدد حمایت آمریکا از حملات رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، گفت: «اسرائیل حق دفاع از خود را دارد و مهم است که بین حماس و غیرنظامیان تفاوت قائل شویم».

 

وی ادامه داد: «هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم کمک‌های بشردوستانه، به دست حماس افتاده‌اند. ما با اسرائیل و مصر در مورد ورود سوخت به غزه به نحوی که به غیرنظامیان کمک کند و نه حماس، گفتگو می‌کنیم».

 

این دیپلمات آمریکایی با گرفتن ژست بشردوستانه، ادعا کرد: «اظهارات وزیر میراث اسرائیل در مورد استفاده از سلاح هسته‌ای [علیه نوار غزه] غیرقابل قبول است. همه طرف‌ها باید از سخنان نفرت‌انگیزی که باعث افزایش تنش می‌شود، خودداری کنند».

 

پاتل در پاسخ به سوالی درباره موضع آمریکا برای آتش‌بس، اظهار داشت: «وقفه در جنگ، فرصتی است برای اجازه دادن به جریان کمک به غزه و حرکت داوطلبانه غیرنظامیانی که به دنبال خروج هستند».

 

وی همچنین ادعا کرد: «گزارش‌ها مبنی بر انتقال پیام‌های آمریکا به ایران و حزب‌الله از طریق عراق، بی‌اساس است».

 

پیش از این نیز وزارت خارجه ونزوئلا امروز ضمن محکوم کردن تهدید یک وزیر صهیونیست به استفاده از بمب اتمی علیه نوار غزه، خواستار اقدام سازمان ملل در این مورد شد./ فارس

ارسال نظر