عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ادعای صلح‌طلبی حامی شماره یک صهیونیست‌ها

ادعای صلح‌طلبی حامی شماره یک صهیونیست‌ها معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی شد که واشنگتن بحران انسانی در غزه و تلفات عظیم غیرنظامیان را زیر سوال نمی‌برد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی شد: «واشنگتن بحران انسانی در غزه و تلفات عظیم غیرنظامیان را زیر سوال نمی‌برد».

 

پاتل طی نشست خبری، با اعلام مجدد حمایت آمریکا از حملات رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، گفت: «اسرائیل حق دفاع از خود را دارد و مهم است که بین حماس و غیرنظامیان تفاوت قائل شویم».

 

وی ادامه داد: «هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم کمک‌های بشردوستانه، به دست حماس افتاده‌اند. ما با اسرائیل و مصر در مورد ورود سوخت به غزه به نحوی که به غیرنظامیان کمک کند و نه حماس، گفتگو می‌کنیم».

 

این دیپلمات آمریکایی با گرفتن ژست بشردوستانه، ادعا کرد: «اظهارات وزیر میراث اسرائیل در مورد استفاده از سلاح هسته‌ای [علیه نوار غزه] غیرقابل قبول است. همه طرف‌ها باید از سخنان نفرت‌انگیزی که باعث افزایش تنش می‌شود، خودداری کنند».

 

پاتل در پاسخ به سوالی درباره موضع آمریکا برای آتش‌بس، اظهار داشت: «وقفه در جنگ، فرصتی است برای اجازه دادن به جریان کمک به غزه و حرکت داوطلبانه غیرنظامیانی که به دنبال خروج هستند».

 

وی همچنین ادعا کرد: «گزارش‌ها مبنی بر انتقال پیام‌های آمریکا به ایران و حزب‌الله از طریق عراق، بی‌اساس است».

 

پیش از این نیز وزارت خارجه ونزوئلا امروز ضمن محکوم کردن تهدید یک وزیر صهیونیست به استفاده از بمب اتمی علیه نوار غزه، خواستار اقدام سازمان ملل در این مورد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار