زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ادعای صلح‌طلبی حامی شماره یک صهیونیست‌ها

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی شد که واشنگتن بحران انسانی در غزه و تلفات عظیم غیرنظامیان را زیر سوال نمی‌برد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه مدعی شد: «واشنگتن بحران انسانی در غزه و تلفات عظیم غیرنظامیان را زیر سوال نمی‌برد».

 

پاتل طی نشست خبری، با اعلام مجدد حمایت آمریکا از حملات رژیم موقت صهیونیستی به نوار غزه، گفت: «اسرائیل حق دفاع از خود را دارد و مهم است که بین حماس و غیرنظامیان تفاوت قائل شویم».

 

وی ادامه داد: «هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم کمک‌های بشردوستانه، به دست حماس افتاده‌اند. ما با اسرائیل و مصر در مورد ورود سوخت به غزه به نحوی که به غیرنظامیان کمک کند و نه حماس، گفتگو می‌کنیم».

 

این دیپلمات آمریکایی با گرفتن ژست بشردوستانه، ادعا کرد: «اظهارات وزیر میراث اسرائیل در مورد استفاده از سلاح هسته‌ای [علیه نوار غزه] غیرقابل قبول است. همه طرف‌ها باید از سخنان نفرت‌انگیزی که باعث افزایش تنش می‌شود، خودداری کنند».

 

پاتل در پاسخ به سوالی درباره موضع آمریکا برای آتش‌بس، اظهار داشت: «وقفه در جنگ، فرصتی است برای اجازه دادن به جریان کمک به غزه و حرکت داوطلبانه غیرنظامیانی که به دنبال خروج هستند».

 

وی همچنین ادعا کرد: «گزارش‌ها مبنی بر انتقال پیام‌های آمریکا به ایران و حزب‌الله از طریق عراق، بی‌اساس است».

 

پیش از این نیز وزارت خارجه ونزوئلا امروز ضمن محکوم کردن تهدید یک وزیر صهیونیست به استفاده از بمب اتمی علیه نوار غزه، خواستار اقدام سازمان ملل در این مورد شد./ فارس

ارسال نظر