حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه «حریر» در اربیل

مقاومت اسلامی عراق مسئولیت حمله پهپادی به پایگاه آمریکا در شمال عراق را پذیرفت و اعلام کرد پهپادها مستقیما به اهداف موردنظر اصابت کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر. مقاومت اسلامی عراق، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، ساعاتی بعد از بیانیه سرویس مبارزه با تروریسم عراق درباره حمله پهپادی به یک پایگاه آمریکایی «حریر» در اربیل، مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت.

 

مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد با ۲ پهپاد پایگاه آمریکایی حریر در شمال عراق را هدف حمله قرار داده و پهپادها مستقیما با اهداف موردنظر برخورد داشته‌اند.

 

این بیانیه پس از آن صادر شده است که سرویس مبارزه با تروریسم منطقه کردستان عراق ساعاتی قبل در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بر اساس اطلاعات موجود، سحرگاه روز سه‌شنبه دو پهپاد انتحاری به پایگاه نظامی ائتلاف بین‌المللی ضدداعش در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی اربیل حمله کردند که قبل از رسیدن به هدف در آسمان رهگیری و منفجر شدند».

 

رسانه‌های عراقی و سوری روز گذشته نیز از چند حمله با فاصله زمانی کم به پایگاه‌های آمریکا در شمال و غرب عراق و همچنین شرق و شمال شرق سوریه خبر داده بودند.

 

گروه‌های مقاومت مستقر در عراق در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و بمباران مناطق مسکونی و کشتار غیرنظامیان فلسطینی و در حمایت از مقاومت فلسطین از روزهای نخست عملیات «طوفان‌الاقصی» به آن پیوستند.

 

مقاومت اسلامی عراق بارها مواضع نیروهای آمریکایی در پایگاه حریر، پایگاه «عین الاسد» در غرب این کشور و پایگاه‌های آمریکایی در سوریه را هدف حملات پهپادی و راکتی قرار داده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار