آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

مدارس شهرستان‌های اصفهان و خمینی شهر تعطیل شد

مدارس شهرستان‌های اصفهان و خمینی شهر تعطیل شد مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تعطیلی مدارس نوبت صبح اصفهان و خمینی شهر در روز چهارشنبه ۱۷ آبان‌ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور شیشه فروش در جمع اصحاب رسانه با اعلام این خبر، اظهار داشت: به دنبال استمرار شرایط آلودگی هوا، پایداری جو، انباشت آلاینده‌های جوی و پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر استمرار آلودگی هوا در روز‌های آینده، کمیته شرایط اضطرار آلودگی هوای استان اصفهان که به صورت مستمر در حال برگزاری است، با تشکیل نشست اضطراری تصمیماتی را اخذ کرد.

وی ادامه داد: طبق مصوبات این کمیته تمامی مقاطع تحصیلی نوبت صبح در مناطق شش‌گانه آموزش و پرورش اصفهان و شهرستان خمینی‌شهر فردا چهارشنبه ۱۷ آبان‌ماه تعطیل خواهد بود.

شیشه فروش متذکر شد: طرح زوج و فرد در رینگ ترافیکی شهر اصفهان از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۱ تا پایان هفته آینده اجرایی خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: توصیه می‌شود در فضای آزاد ورزش صبحگاهی انجام نشود همچنین گروه‌های آسیب پذیر توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی ادامه داد: در این نشست تأکید شد اداره کل محیط زیست استان همچنان نسبت به تداوم پایش واحد‌های آلاینده اقدام و همچنین بر توزیع سوخت پاک در جایگاه‌ها نظارت کند.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: هرگونه اقدامی که منجر به افزایش آلودگی هوا می‌شود ممنوع است و پلیس نیز با خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی مقابله خواهد کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار