بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

هشدار پنتاگون دربار افزایش حملات به پایگاه‌های آمریکا

معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت که نیروهای این کشور طی سه هفته اخیر، حداقل ۴۰ بار مورد حمله قرار گرفته‌اند که ۲۲ بار در عراق و ۱۸ بار در سوریه بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «سابرینا سینگ» معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که حملات گروه‌های مقاومت به پایگاه‌های این کشور در سوریه و عراق در حال افزایش است.

 

سینگ طی نشست خبری توضیح داد: «ما شاهد افزایش حملات هستیم، اما تاکنون، تلفات قابل توجهی ندیده‌ایم، آسیب قابل‌توجهی به زیرساخت‌های خود نداشتیم».

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا بازدارندگی آمریکا علیه گروه‌های مقاومت که متهم به حمله به پایگاه‌های آمریکا در سوریه و عراق از اواسط اکتبر هستند، عمل می‌کند؛ مدی شد: «بازدارندگی در حال حاضر به‌طور باورنکردنی از سوی ما قوی است».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، این مقام پنتاگون اظهار داشت: «ما در حال ارسال پیامی باورنکردنی به هر بازیگر دولتی یا غیردولتی هستیم که بخواهد درگیر جنگ [غزه] بشود».

 

سینگ همچنین افزود که در بازه زمانی بین ۱۷ اکتبر تا ۷ نوامبر، نیروهای آمریکایی حداقل ۴۰ بار مورد حمله قرار گرفته‌اند که ۲۲ بار در عراق و ۱۸ بار در سوریه بوده است.

 

وی با بیان اینکه تعداد کل نیروهای مجروح‌شده آمریکایی در این حملات ۴۶ نفر است، افزود: «این حملات شامل ترکیبی از پهپادهای تهاجمی و موشک‌ها هستند».

 

به دنبال تشدید جنگ در اراضی اشغالی فلسطین، پایگاه‌های آمریکا در مناطق مختلفی از عراق و سوریه طی روزهای گذشته هدف حمله قرار گرفته‌ و در پی این حملات، ده‌ها نظامی آمریکایی مجروح شده‌اند. حملات مقاومت، اشغالگران آمریکایی را مجبور کرد تا دو سوم پرسنل نظامی و «غیرنظامی» خود در عراق را علاوه بر خروج سفیر و کارکنان اصلی، تنها ظرف یک هفته از این کشور خارج کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار