درهای اوپک برای ورود برزیل باز است-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

درهای اوپک برای ورود برزیل باز است

دبیرکل اوپک با توجه به افزایش تولید نفت برزیل اعلام کرد درهای اوپک برای ورود این کشور باز است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اویل پرایس، هیثم الغیص دبیرکل اوپک در کنفرانس نفت اروپایی آرگوس گفت درهای اوپک برای ورود برزیل باز است.

 

وی گفت:«امروز برزیل به یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت تبدیل شده و خرید نفت خام را متوقف کرده است. بنابراین درهای اوپک برای آن باز می‌شود».

 

با توجه به اینکه تولید نفت و گاز برزیل در ماه ژوئیه به اوج 4.48 میلیون بشکه در روز رسیده بود، منطقی به نظر می‌رسد که اوپک برای پیوستن این کشور آماده باشد. تولید نفت برزیل 18.6 نسبت به سال گذشته میلادی افزایش یافته و به 3.51 میلیون بشکه در روز رسیده است. طبق گزارش وود مکنزی، انتظار می‌رود شرکت‌های نفت خصوصی برزیل تولید خود را 75 تا 2030 افزایش دهند. همچنین پیش بینی می‌شود شرکت پترو براس هم تولید خود را 81 درصد تا آن زمان بالا ببرد. پتروبراس اعلام کرده قصد دارد 78 میلیارد دلار بین سال‌های 2022 تا 2026 برای تقویت تولید هزینه کند.

 

پیشرفت سریع برزیل در صنعت نفت و تبدیل شدن آن به یک صادر کننده بزرگ، از یک طرف آن را به یک گزینه وسوسه‌انگیز برای اوپک تبدیل کرده و از طرف دیگر تهدیدی برای اوپک در صورت نپیوستن به آن است.

 

وزیر انرژی برزیل در اوایل ژانویه 2020 با پیوستن به اوپک مخالفت کرد. وی در آن زمان گفت:«هدف ما افزایش تولید و مشارکت بیشتر در بازار بین المللی نفت و گاز است و تصمیمی برای پیوستن به اوپک یا هر سازمان یا انجمن دیگری نداریم، چون محدودیت رو نمی‌پذیریم و می‌خواهیم تولید خود را افزایش دهیم».

 

تنها مزیت پیوستن برزیل به اوپک افزایش قدرت این گروه برای کنترل بازار نفت است. آن وقت برزیل هم از اینکه بخشی از یک گروه قدرتمند باشد سود خواهد برد./ تسنیم

ارسال نظر