برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

کمک ۶۰۰ میلیارد تومانی مردم به غزه

  در قیاس با سایر کشورها و یا در مقایسه با سایر کمک‌های مردم در اتفاقات این‌چنینی، رکورد داشتیم و ۱۰ هزار تن کالای اساسی و مورد نیاز و استاندارد جمع‌آوری شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 09
کد خبر: ۲۱۲۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسن پلارک رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت صبح امروز در نشست خبری با تشکر از مردم عزیز ایران اسلامی که در همه صحنه‌ها برای کمک‌رسانی ورود کردند، گفت: این ستاد یک هفته بعد از جنگ در سطح ملی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و دستگاه‌های کمک رسان مانند هلال‌احمر، بنیاد مستضعفان، سازمان بسیج، موکب‌های اربعین و تشکل‌های خیریه تشکیل شده است.

وی افزود: برای هرکدام از این دستگاه‌ها تعیین ماموریت شده است. هماهنگی خوبی بین دستگاه‌ها هست و مردم در جریان باشند که هرکدام ازین نهادهای فوق‌الذکر اقدام به دریافت کمک کردند، اعتماد داشته باشند.

سردار پلارک با بیان اینکه مردم خارج از انتظار و فوق تصور کمک کردند، هرچند همچنان به کمک‌‌رسانی احتیاج هست، اظهار داشت: در قیاس با سایر کشورها و یا در مقایسه با سایر کمک‌های مردم در اتفاقات این‌چنینی، رکورد داشتیم و 10 هزار تن کالای اساسی و مورد نیاز و استاندارد جمع‌آوری شد.

رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت خاطرنشان کرد: برای حجم این میزان از کالاها طبیعتا باید از طریق حمل و نقل دریایی اقدام کرد و در چند کشتی و در چند مرحله ارسال شود؛ هماهنگی برای اعزام شروع شده و هماهنگی با کشور مقصد از طریق وزارت خارجه در حال پیگیری است.

وی افزود: البته ما معطل هماهنگی نماندیم و بخشی از کمک‌های مادی برای تامین سوخت و دارو ارسال شده است؛ 600 میلیارد تومان تاکنون جمع شده که 10 میلیون دلار آن برای تامین نیازها به مصر ارسال شد تا از طریق آن کشور تامین نیاز شود و تاکنون بیش از 500 کامیون از طریق مرز رفح به داخل غزه کمک ارسال کرده است.

سردار پلارک با اشاره به اینکه این ستاد در حال آماده شدن برای پساجنگ است چون حجم خرابی‌ها بالاست و نیازمند کمک وسیع جهانی هستند، گفت: ما براساس تکلیف دینی در خدمت مردم خواهیم بود تا هدایایشان را به دست مردم برسانیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار