دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

شورای امنیت برای پنجمین بار درباره غزه نشست برگزار می‌کند

شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه درحالی درباره مساله فلسطین نشست برگزار می‌کند که شکست این شورا در تصویب حتی یک قطعنامه درباره جنگ غزه، انتقادات زیادی را در زمینه ناکارآمدی آن به دنبال داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر. دفتر نمایندگی دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد که شورای امنیت امروز جمعه نشستی را در زمینه مسائل خاورمیانه با محور فلسطین برگزار خواهد کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، این نشست ساعت 3 امروز جمعه دهم نوامبر به وقت محلی برگزار خواهد شد.

 

این نشست درحالی برگزار میشود که شورای امنیت ماه گذشته در تصویب 4 قطعنامه پیشنهادی درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه با شکست مواجه شد و از این رو انتقادات زیادی را درباره ناکارآمد بودن این شورا متحمل شد.

 

تاس می‌گوید، درحال حاضر ده عضو غیردائم شورای امنیت درحال تدوین سند مختص به اعضای غیردائم هستند که شامل برخی از مفاد پیش نویسهای قبلی است.

 

پیش از این و به دنبال حملات اسرائیل به یک بیمارستان در غزه، چین خواستار برگزاری نشست شورای امنیت شده بود.

 

پیش‌تر «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به جنایت صهیونیست‌ها در اردوگاه جبالیا که بیش از ۱۰۰ شهید و ۳۰۰ زخمی داشت، گفت پکن از تعداد زیاد تلفات غیرنظامیان بر اثر حمله هوایی به اردوگاه آوارگان غزه شوکه شده و به شدت چنین حمله‌ای را محکوم می‌کند.

 

روز 17 اکتبر گذشته نمایندگان آمریکا،‌ انگلیس و فرانسه در شورای امنیت سازمان ملل، در مخالفت با قطعنامه روسیه برای الزام رژیم موقت صهیونیستی به توقف حملات به نوار غزه، آن را وتو کردند.

 

در روز 25 اکتبر نیز چین و روسیه قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت سازمان که عملیات حماس در روز ۷ اکتبر را محکوم میکرد وتو کردند.

 

از آغاز ماه جاری میلادی چین ریاست شورای امنیت سازمان ملل را برعهده گرفته است.

 

وزارت خارجه چین طی بیانیه‌ای درباره ریاست دوره‌ای پکن بر شورای امنیت سازمان ملل متحد، گفته: پکن تمام تلاش خود را برای بازگرداندن صلح در فلسطین به کار خواهد گرفت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار