نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده

برق بیمارستان اندونزی غزه قطع شد

منابع خبری فلسطین جمعه شب از قطعی برق بیمارستان اندونزی در نوار غزه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری فلسطینی «سما» اعلام کرد که برق بیمارستان اندونزی به صورت کامل قطع شد. ژنراتور این بیمارستان به دلیل اتمام سوخت از کار افتاد و بیمارستان در خاموشی کامل فرو رفت.

 

در همین راستا، منابع پزشکی در غزه از احتمال وقوع یک فاجعه انسانی در نتیجه قطعی برق این بیمارستان به عنوان یکی از بیمارستان‌های نوار غزه هشدار می‌دهند.

 

پیش از این «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در این باریکه با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نوار غزه گفته بود: شمارش معکوس برای توقف خدمات در بیمارستان اندونزی و بیمارستان «کمال عدون» در شمال نوار غزه و از کار افتادن آن‌ها به دلیل کمبود سوخت آغاز می‌شود.

 

القدره همچنین افزود: شمارش معکوس برای توقف خدمات حساس آغاز شده و مجتمع درمانی الشفاء به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان غزه تنها پس از ۳۶ ساعت از مدار خدمات رسانی خارج می‌شود.

 

در حالی عملیات طوفان الاقصی وارد سی و پنجمین روز خود شده که پیشتر سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این شهر، از افزایش آمار شهدای کادر درمان این شهر تا ۱۹۵ نفر خبر داده بود.

 

«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه بعد از ظهر امروز در این باره اعلام کرد: تعداد شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی در روز سی و پنجم به ۱۱۰۷۸ شهید رسیده است.

 

وی گفت: در میان شهدا ۴۵۰۶ کودک، ۳۰۲۷ زن و ۶۷۸ سالمند وجود دارند.

 

القدره همچنین اعلام کرد که تعداد مجروحان جنایات رژیم صهیونیستی در ۳۵ روز اخیر نیز به ۲۷۴۹۰ تن افزایش یافته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار