آغاز ثبت نام جدید خودرو‌های وارداتی واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴

درآمد نفت و گاز روسیه رکورد زد

یک نشریه روسی در گزارشی اعلام کرد که درآمد دولت این کشور از فروش نفت و گاز در اکتبر به بالاترین رقم خود در یک سال و نیم گذشته رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه "روسییسکایا گازتا" روز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد که درآمد روسیه از فروش نفت و گاز در اکتبر به بالاترین رقم خود در یک سال و نیم گذشته رسید.

 

به گفته این رسانه، درآمد مسکو از صادرات انرژی در ماه گذشته میلادی علیرغم پیش بینی ها درباره کاهش شدید به 1.63 تریلیون روبل (17.7 میلیارد دلار) رسید.

 

در این مقاله آمده است که تنها یک بار درآمد بخش انرژی روسیه بالاتر از این رقم بوده است یعنی در آوریل 2022 زمانی که سود حاصل از فروش نفت و گاز این کشور به 1.8 تریلیون روبل رسید.

 

افزایش قیمت نفت خام اورال روسیه از جمله عواملی بود که به ثبت بیشترین سود کمک کرد. در ماه سپتامبر، هر بشکه نفت اورال به طور متوسط 83.08 دلار قیمت داشت، در حالی که میانگین قیمت در 10 ماهه نخست سال جاری میلادی 61.84 دلار بود.

 

شرکت های انرژی روسیه مالیات بر استخراج مواد معدنی می پردازند که بسته به قیمت نفت متفاوت است و سهم اصلی درآمد دولت از فروش نفت و گاز را تشکیل می دهد.

 

به گفته این رسانه، مالیات بر استخراج مواد معدنی به تنهایی 950 میلیارد روبل (10 میلیارد دلار) به بودجه ماه گذشته دولت روسیه کمک کرده است.

 

علاوه بر این، در ماه اکتبر، شرکت‌های نفتی روسیه مالیات بر درآمد اضافی (ATT) را نیز برای سه ماهه سوم پرداخت کردند و 593 میلیارد روبل (6.4 میلیارد دلار) به بودجه اضافه کردند که رکوردی 18 ماهه را رقم زد.

 

علاوه بر این، تولیدکنندگان نفت روسیه در ماه گذشته میلادی مبالغ کمکی از سوی دولت برای ماه سپتامبر دریافت نکردند زیرا قیمت‌های بنزین و گازوئیل در بازار این کشور به شدت افزایش یافت و موجب صرفه جویی قابل توجهی در بودجه دولت شد.

 

این مبالغ کمکی برای عرضه سوخت به بازار داخلی با قیمت‌های پایین تر از صادرات به پالایشگاه‌ها پرداخت می‌شود. به عنوان مثال، در ماه اوت، مبالغ کمکی از بودجه روسیه تقریباً 300 میلیارد روبل (3.25 میلیارد دلار) بود./ تسنیم

ارسال نظر