عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

گزارش سازمان ملل از آخرین وضعیت کمک‌رسانی به غزه

گزارش سازمان ملل از آخرین وضعیت کمک‌رسانی به غزه سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه گفت بیش از ۵۰ هزار نفر غزه را ترک کردند و ۶۵ کامیون حامل کمک وارد غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل روز جمعه گفت دیروز بیش از ۵۰ هزار نفر غزه را ترک کردند و ۶۵ کامیون حامل کمک وارد غزه شد.

 

دوجاریک گفت در حال حاضر در مجموع ۸۲۱ کامیون‌ حامل کمک‌های انسانی وارد غزه شده‌اند. او همچنین گفت ۱۲ کودک مبتلا به سرطان به همراه خانواده هایشان به مصر و اردن منتقل شدند.

 

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل تصریح کرد که تا کنون ۱۰۱ نفر از کارکنان آژانس سازمان ملل برای پناهندگان غلسطینی، آنروا در غزه کشته شده‌اند.

 

استفان دوجاریک خاطرنشان کرد حملات مستمر به زیرساخت‌های غیرنظامی اثرات مستقیمی بر نظام سلامت دارد.

 

پیش از این سازمان ملل اعلام کرده بود کارکنان این سازمان روز دوشنبه برای گرامی‌داشت یاد ۱۰۰ نفر از کارکنان این سازمان که از ۷ اکتبر در غزه کشته شده‌اند یک دقیقه سکوت اختیار خواهند کرد. این سازمان همچنین گفت که پرچم‌های نهادهای این سازمان روز دوشنبه نیمه برافراشته خواهند شد.

 

آنروا، آژانس سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی جنگ غزه را مرگبارترین درگیری برای سازمان ملل توصیف کرده است.

 

آخرین گزارش‌ها حاکی است که که تعداد قربانیان حملات رژیم صهیونیستی در غزه به ۱۱ هزار و ۷۸ شهید و ۲۷ هزار و ۴۹۰ زخمی رسیده است. از میان این شهدا، چهار هزار و ۵۰۶ نفر کودک، سه هزار و ۲۷ نفر زن، و ۶۷۸ نفر هم سالمند هستند.

 

دفتر رسانه‌ای دولت در غزه روز جمعه همچنین از شهادت ۱۳ فلسطینی و برجا ماندن ده‌ها زخمی در بمباران مجتمع پزشکی «الشفاء» توسط اشغالگران خبر داده بود. جنگنده‌های اسرائیلی تنها صبح جمعه ۴ حمله به درمانگاه‌های صحرایی این بیمارستان داشتند.

 

تانک‌های زرهی ارتش رژیم اشغالگر بیمارستان‌های «الرنتیسی» و «النصر» برای کودکان، و دو بیمارستان دیگر فعال در حوزه چشم‌پزشکی و سلامت روان را از هر طرف به محاصره درآورده‌اند.

 

به گفته منابع خبری، هزاران بیمار، کارکنان بیمارستان، کادر درمان و آوارگان بدون آب و غذا در بیمارستان ها گرفتار شده و هر لحظه در معرض خطر مرگ قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار