کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

گزارش سازمان ملل از آخرین وضعیت کمک‌رسانی به غزه

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد روز جمعه گفت بیش از ۵۰ هزار نفر غزه را ترک کردند و ۶۵ کامیون حامل کمک وارد غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل روز جمعه گفت دیروز بیش از ۵۰ هزار نفر غزه را ترک کردند و ۶۵ کامیون حامل کمک وارد غزه شد.

 

دوجاریک گفت در حال حاضر در مجموع ۸۲۱ کامیون‌ حامل کمک‌های انسانی وارد غزه شده‌اند. او همچنین گفت ۱۲ کودک مبتلا به سرطان به همراه خانواده هایشان به مصر و اردن منتقل شدند.

 

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل تصریح کرد که تا کنون ۱۰۱ نفر از کارکنان آژانس سازمان ملل برای پناهندگان غلسطینی، آنروا در غزه کشته شده‌اند.

 

استفان دوجاریک خاطرنشان کرد حملات مستمر به زیرساخت‌های غیرنظامی اثرات مستقیمی بر نظام سلامت دارد.

 

پیش از این سازمان ملل اعلام کرده بود کارکنان این سازمان روز دوشنبه برای گرامی‌داشت یاد ۱۰۰ نفر از کارکنان این سازمان که از ۷ اکتبر در غزه کشته شده‌اند یک دقیقه سکوت اختیار خواهند کرد. این سازمان همچنین گفت که پرچم‌های نهادهای این سازمان روز دوشنبه نیمه برافراشته خواهند شد.

 

آنروا، آژانس سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی جنگ غزه را مرگبارترین درگیری برای سازمان ملل توصیف کرده است.

 

آخرین گزارش‌ها حاکی است که که تعداد قربانیان حملات رژیم صهیونیستی در غزه به ۱۱ هزار و ۷۸ شهید و ۲۷ هزار و ۴۹۰ زخمی رسیده است. از میان این شهدا، چهار هزار و ۵۰۶ نفر کودک، سه هزار و ۲۷ نفر زن، و ۶۷۸ نفر هم سالمند هستند.

 

دفتر رسانه‌ای دولت در غزه روز جمعه همچنین از شهادت ۱۳ فلسطینی و برجا ماندن ده‌ها زخمی در بمباران مجتمع پزشکی «الشفاء» توسط اشغالگران خبر داده بود. جنگنده‌های اسرائیلی تنها صبح جمعه ۴ حمله به درمانگاه‌های صحرایی این بیمارستان داشتند.

 

تانک‌های زرهی ارتش رژیم اشغالگر بیمارستان‌های «الرنتیسی» و «النصر» برای کودکان، و دو بیمارستان دیگر فعال در حوزه چشم‌پزشکی و سلامت روان را از هر طرف به محاصره درآورده‌اند.

 

به گفته منابع خبری، هزاران بیمار، کارکنان بیمارستان، کادر درمان و آوارگان بدون آب و غذا در بیمارستان ها گرفتار شده و هر لحظه در معرض خطر مرگ قرار دارند./ فارس

ارسال نظر