درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

نماینده مجلس: دولت‌ها برای بستن راه صدور نفت و ارزاق به صهیونیست‌ها برنامه‌ریزی کنند

نایب رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: تحریم و عدم استفاده از کالاهای صهیونیستی باید در دستور کارمسلمانان قرار گیرد، همچنین دولت‌های مسلمان و آزادیخواه باید برای بستن راه صدور نفت و ارزاق به رژیم صهیونیستی برنامه ریزی کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی  ضمن تأکید بر لزوم وحدت مسلمانان در برابر رژیم صهیونیستی گفت: امروز متأسفانه جبهه کفر در حمایت از رژیم صهیونیستی اتحاد و یکپارچگی دارند اما جبهه مقابل که مسلمانان هستند به جای اتحاد و انسجام شاهد سر دادن شعار هستیم.

 

وی افزود: اگر مسلمانان به جای سر دادن شعار در حمایت از ملت فلسطین اتحاد و انسجام داشته باشند و اقدامات عملی در حمایت از ملت فلسطین در دستور کارشان باشد ما شاهد اینگونه رفتارهای ضدحقوق بشری توسط صهیونیست‌ها بر علیه مردم غزه نیستیم.

 

نایب رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: صهیونیست‌ها و حامیان آنها از عدم اتحاد و انسجام بین کشورهای مسلمان سوء استفاده می‌کنند و جنایات خود علیه ملت فلسطین را روز به روز بیشتر می‌کنند.

 

آصفری خاطرنشان کرد: کشورهای غیرمسلمان هیچکدام حاضر نشدند جنایات صهیونیست‌ها را محکوم کنند و حتی بعضا اجازه برگزاری راهپیمایی علیه صهیونیست‌ها را در کشور خود نمی‌دهند، اما در مقابل کشورهای اسلامی اقدام بازدارنده چندانی علیه صهیونیست‌ها انجام نمی‌دهند.

 

وی افزود: یکی از اقداماتی که توسط کشورهای اسلامی باید علیه رژیم صهیونیستی انجام شود تعطیلی همه سفارت‌خانه‌های این رژیم در کشورهای مسلمان و همچنین کشورهایی است که اکثریت جمعیت آنها مسلمان است ولو اینکه حکومت آن اسلامی نباشد.

 

نایب رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: تحریم و عدم استفاده مسلمانان از کالاهای صهیونیستی باید در دستور کار قرار گیرد همچنین دولت‌های مسلمان و آزادیخواه باید برای بستن راه صدور نفت و ارزاق به رژیم صهیونیستی برنامه ریزی کنند./ فارس

ارسال نظر