واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات

هشدار رژیم اشغالگر به صهیونیست‌ها درباره سفر به ۱۵ کشور

هشدار رژیم اشغالگر به صهیونیست‌ها درباره سفر به ۱۵ کشور سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (NSH) هشدار شدیدی به صهیونیست‌ها صادر کرد که در دوره کنونی و تا اطلاع ثانوی به ۱۵ کشور سفر نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 27
کد خبر: ۲۵۸۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری فاش کردند که به گفته انجمن کمک‌های نظامی ارتش اشغالگر، اگر ساکنان اراضی اشغالی به سفر به شبه جزیره سینا که یک مقصد گردشگری محبوب در میان آنها است فکر کنند، خطر جدی برای هر صهیونیست وجود دارد، گرچه بسیاری از ساکنان اراضی اشغالی با وجود همه هشدارها، سفر به آنجا داشته‌اند.

رسانه‌های عبری نوشتند، این فهرست شامل ۱۵ کشور است که سفر به آنها «خطر خاصی» برای اشغالگران به همراه دارد از جمله مصر، عراق، سوریه، لبنان، عربستان سعودی، اردن، ایران و ترکیه.

پایگاه خبری ice این رژیم گزارش داد که پیش از «تعطیلات تشرین» و افزایش فصل سفر، ستاد امنیت داخلی (NSH) به شهروندان صهیونیست که قصد سفر به خارج را دارند هشدار جدی صادر کرد.

این هشدار بر افزایش خطرات ناشی از تبادل اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی و افزایش تهدیدات مسلحانه به ویژه در دوره قبل از سالگرد جنگ «شمشیر‌های آهنین» در نوار غزه که در هفت اکتبر آغاز شد (سالروز عملیات طوفان الاقصی)، متمرکز بود.

در همین حال، انجمن کمک نظامی ارتش اشغالگر (MAL) نسبت به انتشار هرگونه اطلاعاتی از سوی هر شهروندی مبنی بر اینکه وی در ارتش خدمت کرده یا همچنان در حال خدمت است و یا نشان دهنده تعلق به نیرو‌های امنیتی اسرائیل در سفر به خارج باشد، هشدار داد.

این وبگاه عبری اشاره کرد که این هشدار در شرایطی است که اسرائیلی‌ها و یهودیان در سراسر جهان در معرض حملات قرار خواهند گرفت.

هم‌چنین به تعدادی از حوادث جدی که در سال گذشته رخ داد، اشاره شده، از جمله کشته شدن چهار اسرائیلی در مصر، حمله در داغستان، و حوادث تیراندازی و پرتاب نارنجک به اهداف اشغالگران و یهودیان در چندین کشور./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار