ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

تداوم آموزش شبه نظامیان مستقر در شرق سوریه توسط نظامیان آمریکایی

منابع مطلع از آموزش 700 شبه نظامی یک گروه تحت حمایت ارتش آمریکا در شرق سوریه در هفته‌های گذشته خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، منابع مطلع از تکمیل آموزش 700 شبه نظامی جدید گروه «یگان‌های مدافع خلق»، از شاخه‌های «پ‌ک‌ک‌» (حزب کارگران کردستان ترکیه) از سوی نظامیان آمریکا و نیروهای پ‌ک‌ک خبر دادند.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، این آموزش نظامی هفته‌های گذشته در مناطق تحت کنترل گروه‌های تروریستی در شرق سوریه صورت گرفت. منابع مطلع گفتند که نیروهای یگان‌های مدافع خلق همزمان با آغاز مذاکرات ترکیه با آمریکا برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه، اردوگاه‌های آموزشی خود را از مناطق مرزی به سمت جنوب انتقال دادند.

 

این منابع افزودند که 700 شبه نظامی در اردوگاه‌هایی در شهرهای «رقه»، «الثوره» و «شداده» در جنوب «حسکه» آموزش دیدند. بنابر اظهارات این منابع، نظامیان آمریکایی تروریست‌ها را در زمینه استفاده از سلاح‌های مختلف آموزش دادند.

 

به گزارش آناتولی، حدود 2000 نظامی آمریکایی در 18 پایگاه نظامی و نقطه در سوریه مستقرند و آمریکا از سال 2015 به بهانه نبرد با داعش، از گروه یگان‌های مدافع خلق پشتیبانی نظامی می‌کند.

 

پیشتر نیز مقام‌های ارشد ترکیه به روابط بین نظامیان آمریکا و گروه‌های پ‌ک‌ک و یگان‌های مدافع خلق اشاره کرده بودند.

 

ترکیه در 30 سال گذشته پ‌ک‌ک را گروهی تروریستی برشمرده و آن‌را مسئول کشته شدن حدود 40 هزار نفر از اهالی این کشور از جمله زنان و کودکان ذکر کرده است. بعد از نقض توافق آتش بس، درگیری‌های زیادی بین نیروهای ارتش ترکیه و این دو گروه رخ داده است. آنکارا یگان‌های مدافعین خلق را نیز بسان پ‌ک‌ک بر می‌شمارد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار