واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

آغاز عملیات الحشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب داعش در جزیره البغدادی

نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق عملیات امنیتی خود را برای تعقیب عناصر تروریستی داعش در جزیره «البغدادی» استان الانبار آغاز کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای الحشد الشعبی و ارتش عراق روز سه‌شنبه عملیات امنیتی خود را برای تعقیب و تفتیش جزیره «البغدادی» واقع در شمال الرمادی استان الانبار(غرب) آغاز کردند.

 

وبگاه «الحشد» در این باره گزارش داد که «یگان‌های فرماندهی الحشد الشعبی در الانبار و لشکر هفتم فرماندهی پلیس الانبار با پشتیبانی هوایی ارتش عراق از امروز(سه‌شنبه) عملیات امنیتی برای تعقیب داعش در البغدادی را آغاز کردند».

 

الحشد الشعبی تاکید کرد که دامنه عملیات امنیتی مذکور از جزیره «البغدادی» تا دریاچه «الثرثار» در شمال شهر الرمادی خواهد بود.

بر اساس این گزارش، الحشد الشعبی و ارتش عراق برای تامین امنیت مناطق شمال الرمادی، عملیات خود را ‌از چهار محور از جزیره مذکور تا دریاچه الثرثار آغاز کردند.

 

الحشد الشعبی اعلام کرد که این عملیات با هدف تعقیب و بازداشت عناصر پنهان داعش در شمال الرمادی استان الانبار صورت می‌گیرد.

 

عناصر داعش اگرچه منطقه خاصی را از عراق را در اختیار ندارند، ولی در بیشتر مناطق صحرایی این کشور پنهان شده‌اند و در سوریه نیز در مناطق شمال شرقی این کشور نفوذ دارند.

 

سازمان ملل متحد سال مردادماه گذشته گفته بود که «حدود 30 هزار عنصر داعش همچنان در عراق و سوریه حضور دارند که قادرند با وجود شکست آنان و قطع کمک‌های مالی، حملات تروریستی انجام دهند».

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار