قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

آیت‌الله رئیسی: اقدامات حزب‌الله لبنان مبتنی بر حکمت و عقلانیت است

رئیس جمهور گفت: برخی تلاش دارند اینگونه القا کنند که گروه‌های مقاومت تحت امر جمهوری اسلامی ایران هستند در حالی که بارها ضمن تکذیب این ادعا اعلام کرده‌ایم که گروه‌های مقاومت در تشخیص، تصمیم و اقدام مستقل هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۳۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در حاشیه نشست مشترک سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب در ریاض در دیدار آقای نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان، مقاومت و ایستادگی را نیاز امروز منطقه و لبنان و فلسطین را نماد مقاومت توصیف کرد و ضمن مردود دانستن سازش و عقب‌نشینی در برابر دشمن صهیونیستی اظهار داشت: برخی تلاش دارند اینگونه القا کنند که گروه‌های مقاومت تحت امر جمهوری اسلامی ایران هستند در حالی که بارها ضمن تکذیب این ادعا اعلام کرده‌ایم که گروه‌های مقاومت در تشخیص، تصمیم و اقدام مستقل هستند.

رئیسی اساس مقاومت را مبتنی بر بازدارندگی و جلوگیری از تجاوز دشمنان دانست و با تأکید بر اینکه اقدامات مقاومت اسلامی حزب الله لبنان بر حکمت و عقلانیت استوار است اما رژیم صهیونیستی منطق ندارد و زبانی جز زور نمی‌فهمد تصریح کرد: اگر این اجلاس نتیجه نرسد بیم آن می‌رود که ملت‌ها خودشان به میدان بیایند.

نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نیز در این دیدار ابراز همدردی صرف برای مردم غزه را ناکافی دانست و از تلاش‌های دیپلماتیک دکتر رئیسی برای همگرایی در جهان اسلام حول مسئله فلسطین و انجام اقدامات عملی برای کمک به مظلومین غزه تقدیر و تشکر کرد.

نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان با تجلیل از رفتار مبتنی بر حکمت و عقلانیت حزب‌الله در مقابل رفتارهای تحریک‌آمیز رژیم صهیونیستی گفت: حزب‌الله لبنان نشان داده که مقاومت فقط برای جنگ نیست، بلکه تلاش برای ایجاد و برقراری صلح و آرامش برای ملت‌های منطقه از دیگر شاخصه‌های مهم آن است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر