جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند

بازداشت مدیران یک شرکت پتروشیمی به دلیل تخلف ۲۲ میلیون دلاری

بازداشت مدیران یک شرکت پتروشیمی به دلیل تخلف ۲۲ میلیون دلاری رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از دستگیری مدیران یک شرکت فعال در حوزه پتروشیمی که اقدام به دریافت ۲۲ میلیون دلار ارز برای واردات کرده و به تعهدات خود عمل نکرده بودند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر گفت: با انجام اقدامات فنی و پلیسی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ موفق به دستگیری مدیران یک شرکت فعال در حوزه پتروشیمی در محدوده خیابان ولیعصر شدند. رسیدگی به این پرونده در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیشدستانه و شکایت تعدادی از صرافان و بانک مرکزی مبنی بر عدم ایفای تعهد ارزی توسط مدیران این شرکت در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی ادامه داد: برابر گزارش‌های دریافتی مدیران این شرکت فعال در زمینه پتروشیمی ۲۲ میلیون دلار ارز را برای واردات مواد شیمیایی دریافت کرده، اما به تعهدات ارزی و عدم فروش ارز حاصل از صادرات عمل نکرده بودند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه مدیران این شرکت متواری شده بودند، گفت: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با روش‌های پلیسی اقدام به شناسایی محل اختفای متهمان کرده و پس از اخذ مجوز از مقام قضائی، با اجرای عملیاتی این افراد را دستگیر کرده و به مقر انتظامی منتقل کردند.

افشاری با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده، گفت: متهمان دستگیر شده تحت بازجویی قرار گرفته و در جریان آن به جرم خود اعتراف کردند. در همین راستا نیز برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شده و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا شدند.

وی درباره ارزش ریالی تخلف مدیران این شرکت نیز گفت: کارشناسان ارزش ریالی ارز مورد تعهد را بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعلام کرده‌اند. تحقیقات تکمیلی مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در این خصوص همچنان ادامه دارد. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار