کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

بازداشت مدیران یک شرکت پتروشیمی به دلیل تخلف ۲۲ میلیون دلاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از دستگیری مدیران یک شرکت فعال در حوزه پتروشیمی که اقدام به دریافت ۲۲ میلیون دلار ارز برای واردات کرده و به تعهدات خود عمل نکرده بودند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر گفت: با انجام اقدامات فنی و پلیسی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ موفق به دستگیری مدیران یک شرکت فعال در حوزه پتروشیمی در محدوده خیابان ولیعصر شدند. رسیدگی به این پرونده در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیشدستانه و شکایت تعدادی از صرافان و بانک مرکزی مبنی بر عدم ایفای تعهد ارزی توسط مدیران این شرکت در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی ادامه داد: برابر گزارش‌های دریافتی مدیران این شرکت فعال در زمینه پتروشیمی ۲۲ میلیون دلار ارز را برای واردات مواد شیمیایی دریافت کرده، اما به تعهدات ارزی و عدم فروش ارز حاصل از صادرات عمل نکرده بودند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه مدیران این شرکت متواری شده بودند، گفت: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با روش‌های پلیسی اقدام به شناسایی محل اختفای متهمان کرده و پس از اخذ مجوز از مقام قضائی، با اجرای عملیاتی این افراد را دستگیر کرده و به مقر انتظامی منتقل کردند.

افشاری با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده، گفت: متهمان دستگیر شده تحت بازجویی قرار گرفته و در جریان آن به جرم خود اعتراف کردند. در همین راستا نیز برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شده و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا شدند.

وی درباره ارزش ریالی تخلف مدیران این شرکت نیز گفت: کارشناسان ارزش ریالی ارز مورد تعهد را بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعلام کرده‌اند. تحقیقات تکمیلی مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در این خصوص همچنان ادامه دارد. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار