بانک مسکن در سال 1404 اتفاقات خوب و فوق العاده ای را رقم زد قیمت طلا ۱۸ عیار ۶ شهریور ۱۴۰۵ پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد وضعیت انرژی کشور در ۹ ماه آینده مناسب خواهد بود هفته طلایی بورس در تالار شیشه ای/ بازدهی ۵.۳۶ درصدی بازار سرمایه ثبت شد یک پیش‌بینی مهم درباره بازار طلا و ارز در نیمه دوم سال/ قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟ وزیر اقتصاد: لایحه اصلاح قوانین تولید، تجارت و سرمایه‌گذاری تدوین شد ایران‌خودرو چگونه می‌تواند «تویوتای ایران» شود؟ همتی: ارز کافی برای آرامش بازار داریم قیمت دلار و طلا تا کجا بالا می‌رود؟ شوک تازه عواقب جنگ با ایران به اقتصاد دنیا/ بهایی که جهان می‌پردازد جنگ ۶ ماهه چه تاثیری بر بازارهای جهان گذاشت؟ صادرات سیب‌زمینی تا پایان سال ممنوع شد اصلاح قیمت انرژی اجتناب‌ناپذیر است؛ هنوزتصمیمی درباره بنزین نگرفته‌ایم وزیر اقتصاد: محدودیتی برای تأمین مالی بازسازی پارس جنوبی وجود ندارد تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد

نماینده مجلس: افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین در سال جاری منتفی است

نماینده مجلس: افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین در سال جاری منتفی است الزام استفاده از کارت سوخت برای دریافت بنزین از 22 مرداد سال جاری آغاز شده و این در شرایطی است که با وجود 20 روز از اجرای طرح اما همچنان تعداد افرادی که از کارت سوخت شخصی برای سوخت‌گیری استفاده می‌کنند به 15 درصد هم نمی‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موضوع سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین و گازوئیل برای سال جاری منتفی است، گفت: افزایش قیمت بنزین برای سال جاری در مجلس با مخالفت نمایندگان روبرو شده است و اگر دولت به دنبال افزایش قیمت سوخت است باید در قالب لایحه بودجه سال آینده به مجلس ارائه کند.

 

«غلامرضا شرفی ادامه داد: استفاده از کارت سوخت اگر چه در سال‌های قبل جا افتاده بود اما با وقفه ایجاد شده به دنبال تک نرخی‌شدن بنزین، ‌باید برای اقبال دوباره مردم زمانی را در نظر بگیریم.

 

وی با اشاره به اینکه شرایط در منطقه، تفاوت سرانه درآمدی و هزینه‌های مصرفی و قیمت کالا باعث ایجاد تفاوت قیمتی سوخت در ایران و کشورهای همسایه شده است،‌ افزود:‌ تنها نمی‌توانیم بر اساس شرایط کشور تصمیم بگیریم زیرا زمانی که ارزش پول در منطقه دچار مشکل می شود، ‌قیمت کالا در کشور به شدت ارزان شده و رفتارهای نابههنجار اقتصادی در مبادلات مرزی را دامن می‌زند که کل کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 

به گفته شرفی،‌ بازگشت کارت سوخت به چرخه سوخت‌گیری کشور،‌ اطلاعات مصرف را به روز در اختیار مسئولین قرار می‌دهد و برنامه‌ریزی را برای ایام پیک مصرف مانند نوروز و یا تعطیلات چند روزه فراهم می‌کند زیرا مسئولین برای برنامه‌ریزی باید اطلاعات به روزی از میزان مصرف در اختیار داشته باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه راه‌اندازی دوباره کارت سوخت در چند ماه اول مشکلاتی خواهد داشت،‌ گفت:‌ در این زمینه باید تصمیم سیستمی گرفته شده و با در نظر گرفتن تبعات و تاثیرگذاری آن تصمیم،‌ به دنبال بهترین بازخورد باشیم.

 

این نماینده مجلس با بیان اینکه کارت سوخت به تنهایی می‌تواند جلو برخی از ناهنجاری‌ها را بگیرد، ادامه داد:‌ با توجه به مسیر توسعه کشور، ‌در سال‌های آینده باید به دنبال ایجاد تغییراتی در نوع،‌ میزان و حتی قیمت سوخت باشیم.

 

الزام استفاده از کارت سوخت برای دریافت بنزین از 22 مرداد سال جاری آغاز شده و این در شرایطی است که با وجود 20 روز از اجرای طرح اما همچنان تعداد افرادی که از کارت سوخت شخصی برای سوخت‌گیری استفاده می‌کنند به 15 درصد هم نمی‌رسد.

 

به گفته وزیر نفت تا زمانی که ابزار قیمتی با کارت سوخت همراه نباشد،‌ مردم آن را جدی نمی‌گیرند. از همین روست که همچنان بیش از یک میلیون کارت سوخت در باجه‌های معطله پست خاک می‌خورد.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار