امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

دمای هوا در کشور گرم‌تر می‌شود

دمای هوا در کشور گرم‌تر می‌شود خروجی مدل‌های پیش بینی دمای هفتگی پژوهشگاه اقلیم شناسی نشان می‌دهد دمای کشور از ۲۲ تا ۲۸ آبان ماه یک تا ۶ درجه سلسیوس نسبت به میانگین بلند مدت در همین بازه زمانی افزایش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خروجی مدل‌های پیش بینی دمای هفتگی پژوهشگاه اقلیم شناسی نشان می‌دهد دمای کشور از ۲۲ تا ۲۸ آبان ماه یک تا ۶ درجه سلسیوس نسبت به میانگین بلند مدت در همین بازه زمانی افزایش می‌یابد.

بر اساس این مدل در نیمه شمالی کشور طی این مدت بین سه تا شش درجه سلسیوس گرمتر از نرمال می‌شود.

دما در نیمه جنوبی کشور نیز بین یک تا سه درجه سلسیوس بیشتر از شرایط نرمال پیش بینی می‌شود.

برای برخی مناطق محدود جنوبی در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان، دما حداکثر یک درجه سلسیوس بیش از نرمال پیش بینی می‌شود.

جدیدترین داده‌های مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد میانگین دمای کشور در هفت روز منتهی به ۱۹ آبان ۱.۹ سلسیوس گرمتر از نرمال بوده است.

در این مدت بیشترین افزایش دما نسبت به نرمال با میزان ۳.۹ درجه سلسیوس در استان‌های گلستان و اردبیل و کمترین افزایش نسبت به نرمال با مقدار ۰.۳ درجه در استان چهارمحال و بختیاری ثبت شده است. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار