اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است جزئیات جدید از شبکه پولشویی ۵۰ هزار میلیاردی بازار موبایل 

معاون وزیر صنعت: لاستیک گران نمی شود

معاون وزیر صنعت اعلام کرد: برخی افراد سودجو بر این باورند که با احتکار لاستیک در آینده می توانند این کالا را گران تر بفروشند، چنین موضوعی متصور نیست و تاکید مصوبات صادره بر به تعادل رساندن بازار می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین فرهید‌زاده رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در مورد وضعیت بازارلاستیک، گفت: حسب تمهیدات کارگروه تنظیم بازار و جلسات منعقده با تولید کنندگان در جهت تنظیم بازار تایر، اقدامات لازم در خصوص اعلام سبدهای ویژه توزیع تایر پر مصرف توسط کارخانجات تولید تایرانجام شده است.

وی افزود: با توجه به کاهش تعرفه واردات از 32 به 10 درصد اقدامات اجرایی لازم نیز توسط وارد کنندگان برای عرضه مکفی کالا در سطح بازار صورت گرفته و هم اکنون نیز شاهد روند کاهشی قیمت در سطح عرضه می‌باشیم .

معاون وزیر صنعت اعلام کرد: برخی افراد سودجو با تفسیر غلط از مصوبات اخیر بر این باورند که با احتکار لاستیک در آینده می توانند این کالا را گران تر بفروشند، چنین موضوعی متصور نیست و تاکید مصوبات صادره بر به تعادل رساندن بازار می‌باشد.

به گفته وی ، کلیه فعالان حوزه تولید و توزیع موظفند اطلاعات فروش خود را در سامانه های مرتبط وزارت صمت مانند: سامانه جامع تجارت و... ثبت نمایند، تا در صورت مراجعه بازرسین، موضوع به عنوان عرضه خارج از شبکه تلقی نگردد.

وی اضافه کرد: علاوه بر این کلیه مراکز عرضه و توزیع موظفند قیمتهای مصوب را که در سامانه 124 اطلاع رسانی شده است را رعایت نمایند و هموطنان در صورت خرید با قیمت های بالاتر می توانند نسبت به ثبت و پیگیری شکوائیه خود از طریق تلفن 124 ، سامانه های مربوطه، مراجعه به بازرسی اصناف و ادارات کل صنعت، معدن و تجارت اقدام نمایند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر