المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

انتقاد حماس از نتیجه نشست ریاض

انتقاد حماس از نتیجه نشست ریاض یکی از رهبران جنبش حماس بیانیه نشست دو روز پیش ریاض را نا امید کننده توصیف کرد و گفت که کشورهای عربی و اسلامی از اهرم‌های قدرت خود استفاده نکرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس در یک کنفرانس خبری بیانیه پایانی نشست عربی-اسلامی در ریاض را «نا امید کننده» توصیف کرد.

 

او به شبکه المیادین گفت: «از برادران عرب و مسلمان خود انتظار داشتیم که اهرم‌های قدرت خود را در نشست ریاض با هدف توقف درد و رنج مردم غزه به کار گیرند».

 

نشست مشترک اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی روز شنبه (۲۰ آبان) با هدف بررسی راههای توقف جنگ در غزه با حضور سران کشورها در ریاض پایتخت عربستان سعودی برگزار شد و به گفته ناظران در نهایت منجر به هیچ اقدام محسوس و متفاوتی نشد.

 

اسامه حمدان به المیادین گفت که فقط ساکنان غزه بر این منطقه حکومت خواهند کرد؛ او تأکید کرد: «خون و جانمان هزینه آزادی‌مان خواهد شد».

 

جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز دیروز به شدت از نشست ریاض انتقاد کرد و در بیانیه‌ای گفت: «بیانیه پایانی بیانگر شانه خالی کردن تمام کشورهای عربی و اسلامی از وظایفشان و فرار از وظیفه دفاع از امنیت ملی عربی و اسلامی و دست کشیدن از فلسطین و مردم آن در برابر رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن بود».

 

«اسامه حمدان» اما در ادامه سخنان خود به بمباران بیمارستان‌های غزه اشاره کرد و گفت: «رژیم اشغالگر هنگام بمباران بیمارستان المعمدانی، تلاش کرد جنایت خود را مخفی نگه دارد، اما امروز با جنگنده‌ها بیمارستان‌ها را بمباران می‌کند؛ مسئولیت این جنایات بر گردن همه کسانی است که نتوانستند برای متوقف کردن آن کاری انجام دهند».

 

وی با اشاره به اینکه ارتش اشغالگر به طور شبانه روزی در هر متر مربع در خیابان‌های غزه متحمل حملات دردناکی می‌شود، افزود: «آن دسته از نظامیانی که در میدان نبرد کشته نشوند، به وسیله موشک‌های الیاسین 105 داخل تانک‌های مرکاوا خفه می‌شوند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار