توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

حل کاستی‌های ۱۰ ساله دانشگاه فرهنگیان در یک افق ۵ ساله

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در یک افق ۵ ساله باید کاستی‌های ۱۰ ساله دانشگاه فرهنگیان جبران شود، افزود: در دانشگاه فرهنگیان باید هویت معلمانه در دانشجویانش شکل بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، امروز در جمع نودانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استان تهران اظهار کرد: آینده هر کشوری را از اکنون آموزش و پرورش آن می‌توان پیش‌بینی کرد.

 

وی با بیان اینکه کلیدی‌ترین و مهم‌ترین دستگاه کشور، آموزش و پرورش است، افزود: معلم و مدیران مدارس، پیشران تحول در آموزش و پرورش هستند.

 

صحرایی با تأکید بر اینکه هر دانش‌آموزی، تصویری از مدیر آینده کشور است، خطاب به دانشجومعلمان، گفت: مسؤولیت مهمی در اختیار گرفته‌اید و از همین الان معلم شده‌اید؛ شما دانشجو معلم هستید، هر آنچه از یک معلم انتظار می‌رود، از شما نیز انتظار می‌رود.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه مأموریت‌گراست و با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است.

 

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: این روزها، شهر به شهر و مدرسه به مدرسه می‌روم و به همگان می‌گویم، اگر مدرسه‌ها قوی شود، کشور درست می‌شود؛ مدرسه قوی جایی است که ایران قوی را می‌سازد.

 

وی با بیان اینکه امسال شعار «مدرسه قوی، ایران قوی» را مبتنی بر راهبردهای رهبر انقلاب اسلامی انتخاب کردیم، افزود: جامعه‌ای که معلم در صدر باشد، آن جامعه از هر لحاظ در صدر است.

 

صحرایی با تأکید بر اینکه اگر معلمان نبودند هیچ خوبی در دنیا نبود، ادامه داد: معلمان عزیز باید دانش آموزان ماهر، سالم، کارآفرین، با اعتماد، شجاع، مظلوم یاور، ظالم ستیز، موحد و کسی که به خدا، به خلق و به خودش احترام بگذارد، تربیت کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه یقین داریم کسی که به معلمی آمده، انتخاب شده است، اظهار کرد: شما دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان می‌توانستید به دانشگاه‌های دیگر بروید که روی سنگ، آب و فلز کار کنید، اما تصمیم گرفتید معلم شوید تا انسان‌ها را پرورش دهید؛ یکی از رسالت‌های بزرگ شما این است که حلقه وصل نسل‌ها شوید.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون فاصله نسل‌ها کوتاه شده
و دانش‌آموزان، جهانی متفاوت از والدین دارند، گفت: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه مهم و امیدآفرین است؛ راهبردی‌ترین و مهم‌ترین دانشگاه کشور دانشگاه فرهنگیان است؛ معلم کادرساز و عالم پرور است.

 

وی خطاب به نومعلمان گفت: در دانشگاه فرهنگیان، دانش تخصصی و دانش حرفه‌ای معلمی خواهید آموخت. البته امسال دانشگاه فرهنگیان، متفاوت‌ترین سال تحصیل خودش را گذراند و شما دانشجومعلمان که مهم‌ترین امانت کشور به دست شماست و رهبران آینده و بزرگان آینده را تربیت می‌کنید، با شیوه‌ای متفاوت انتخاب شده‌اید.

 

صحرایی ادامه داد: سال‌های گذشته در جلسه چند دقیقه‌ای مصاحبه معلمی انجام می‌شد اما امسال با شرایط کاملا علمی و روانشناسی، معلم آینده انتخاب شده است.

 

وی با بیان اینکه در یک افق ۵ ساله باید کاستی‌های ۱۰ ساله دانشگاه فرهنگیان جبران شود، افزود: در دانشگاه فرهنگیان باید هویت معلمانه در دانشجویانش شکل بگیرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار