محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

تجمع دانشجویان مقابل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در اعتراض به شهریه‌ها

جمعی از داوطلبان رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی بابت افزایش سه برابری شهریه دانشگاه، امروز نیز مقابل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تجمع کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 16
کد خبر: ۲۶۰۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمعی از داوطلبان رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی بابت افزایش سه برابری شهریه دانشگاه، امروز نیز مقابل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تجمع کردند.

افزایش سه برابری شهریه رشته‌های علوم پزشکی، دندانسازی و داروسازی دانشگاه آزاد در سال جاری اعتراض دانشجویان را به دنبال داشته است.

دانشجویان روز گذشته نیز در مقابل سازمان مرکزی این دانشگاه تجمع و اعتراض خود را نسبت به این بخشنامه خلق الساعه اعلام کردند و امروز نیز در دومین روز تجمع خود مقابل دبیرخانه شورای انقلاب فرهنگی حضور یافتند.

این دانشجویان علت تجمع خود را کاملا صنفی و در اعتراض به افزایش چند برابری شهریه بدون اطلاع قبلی و پس از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ اعلام کردند.

قاضی زاده از نمایندگان دانشجویان معترض در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاه آزاد علیرغم بخشنامه داخلی خود که دستور درج افزایش شهریه در دفترچه آزمون سراسری ۱۴۰۳ صادر کرده است، این مصوبه افزایش شهریه را در دفترچه مشاور درج نکرده و در هیچ سایت و رسانه‌ای نیز دراین خصوص اطلاع رسانی نکرده است.

وی افزود: تمامی اولیا و دانشجویان بر اساس اطلاعات گرفته شده از امور مالی دانشگاه آزاد بر اساس شهریه ۳۰ تا ۴۰ میلیونی پزشکی و دندان پزشکی و داروسازی و برابر تمکن مالی خود اقدام به انتخاب این رشته‌ها کردند. اکنون پس از اعلام نتایج و در زمان مراجعه برای ثبت نام دانشگاه افزایش ۲۰۰ درصدی و غیر متعارف شهریه را اعلام و پذیرفته شدگان را از ثبت نام مایوس کردند.

قاضی زاده بیان کرد: مسئولان واحد علوم تحقیقات به دانشجویان ورودی جدید اعلام کردند که برای تحصیل به دانشگاه ترکیه و گرجستان مراجعه کنند.

بنا به گفته حاضران در این تجمع، شهریه رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در سال تحصیلی پیش‌رو نسبت به سال گذشته، بیش از سه برابر افزایش یافته و برای هر نیمسال از ۳۰ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان رسیده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار