رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد وضعیت آب‌ و هوا و جاده‌ها، امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین

رئیس دانشگاه الزهرا: طی یک سال اخیر ۳۰ دانشجوی این دانشگاه حکم تعلیق دریافت کردند

رئیس دانشگاه الزهرا (س) با تاکید بر اینکه طی یکی دو سال اخیر فقط ۳۰ دانشجو از ۱۰ هزار دانشجوی این دانشگاه حکم تعلیق دریافت کردند، گفت: دو دانشجو نیز به دلیل ارتباطات خارج از کشور توسط مراجع بالاتر پرونده امنیتی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 01
کد خبر: ۲۵۸۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس دانشگاه الزهرا (س) با تاکید بر اینکه طی یکی دو سال اخیر فقط ۳۰ دانشجو از ۱۰ هزار دانشجوی این دانشگاه حکم تعلیق دریافت کردند، گفت: دو دانشجو نیز به دلیل ارتباطات خارج از کشور توسط مراجع بالاتر پرونده امنیتی دارند.

زهرا ناظم بکایی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: ما در دانشگاه الزهرا همواره از دانشجویان و اساتید حمایت می‌کنیم و علی رغم آنچه که در فضای مجازی اعلام می‌شود، تعداد دانشجویان تعلیقی در این دانشگاه کم است.

وی در ادامه تصریح کرد: تعداد یک یا دو نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا به دلیل پرونده‌های امنیتی، تعلیق شده بودند که این حکم ارتباطی به دانشگاه ندارد؛ بلکه مراکز بالاتر به وضعیت این دانشجویان رسیدگی کرده بودند؛ چرا که این افراد ارتباطات خارج از کشور داشتند و بررسی وضعیت آنها در حیطه اختیارات ما نبود.

رییس دانشگاه الزهرا تاکید کرد: ما در این دانشگاه تلاش کردیم تا جایی که امکان دارند دانشجویان به کمیته انضباطی معرفی نشوند به همین جهت دوره‌های ارشادی برای این افراد برگزار کردیم و با آنها به گفتگو پرداختیم. بسیاری از دانشجویان در این جلسات با دانشگاه همراه شدند و تعداد کمی بودند که شرایط را همچنان ادامه دادند.

ناظم بکایی با بیان اینکه ما با دانشجویان متخلف از سال گذشته وفاق مورد نظر رییس جمهور و وزیر علوم را داشتیم، گفت: طی یکی دو سال اخیر شاید حدود ۳۰ نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا تعلیق شدند که این آمار نسبت به جمعیت ۱۰ هزار نفری دانشجو آمار قابل توجهی نیست.

وی تاکید کرد: تمامی دانشجویان تعلیقی پس از اتمام دوره تعلیق به دانشگاه برمی گردند. در ترم جاری دوره تعلیق بسیاری از این دانشجویان به اتمام می‌رسد.

رییس دانشگاه الزهرا همچنین به حواشی اخیر پیرامون جذب برخی از اعضای هیات علمی دانشگاه اشاره کرد و افزود: این موارد شایعه است و ما خارج از فرایند جذب هیچ جذبی در دانشگاه نداشتیم.

بکایی همچنین به ماجرای قطع همکاری با یکی از اساتید این دانشگاه اشاره و اظهار کرد: این اتفاق در دوره مدیریت ما صورت نگرفت. در واقع این فرد در سال ۹۱ به مدت سه سال در دانشگاه غیبت داشت و طبق قوانین باید اخراج می‌شد که نشد و بدون اینکه در کلاس حضور داشته باشد از دانشگاه حقوق دریافت کرده است. بر این اساس سال ۹۹ وزارت علوم قطع همکاری وی را ابلاغ می‌کند که البته اجرایی نمی‌شود. اما پس از سه سال وزارتخانه به ما ابلاغ کرد باید حکم سال ۹۹ را در خصوص او اجرایی کنیم که من فقط حکم زمین مانده را اجرایی کردم؛ بنابراین وضعیت او به دوره مدیریت ما ارتباطی نداشت.

وی همچنین در خصوص احتمال بازگشت زهرا موسوی به دانشگاه الزهرا نیز گفت: پرونده او باید در هیات عالی جذب بررسی شود و دانشگاه نمی‌تواند در این زمینه رای نهایی را بدهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر