آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

جداسازی دوقلو‌های به هم چسبیده اهوازی

عمل جراحی جداسازی خواهران دوقلویی که از ناحیه شکم به هم چسبیده هستند، به همت پزشکان شیرازی از ابتدای صبح امروز در بیمارستان نمازی شیراز آغاز شد و با جداسازی کبد نوزادان، مرحله نخست این جداسازی به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ این دوقلو‌های سه ماهه اهوازی از ابتدای صبح امروز، ۲۲ آبان در بیمارستان نمازی شیراز و با حضور تیمی از پزشکان متبحر شیرازی از گروه‌های مختلف، تحت عمل جراحی پیچیده جداسازی قرار گرفتند.

علی بهادر که پیش از این، موفقیت در جداسازی دوقلو‌های به هم چسبیده را در کارنامه خود دارد و از ابتدای صبح امروز نیز به عنوان رئیس این تیم جراحی در اتاق عمل حضور داشت، با اعلام خبر موفقیت در جداسازی کبد این دو خواهر دوقلو به نام‌های «رقیه» و «ام البنین» گفت: با توجه به اشتراک لوزالمعده نوزادان، تکمیل جراحی جداسازی به مرحله بعد و پس از بررسی‌های بیشتر موکول شد.

این پزشک فوق تخصص جراحی کودکان ابراز امیدواری کرد، با افزایش سن این دو نوزاد دوقلو و بررسی‌های بیشتر، مرحله بعد جداسازی با موفقیت، به طور کامل به انجام برسد.

پزشک فوق تخصص جراحی اطفال دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: با وجود انجام اقدامات تشخیصی لازم، مواجهه با موارد غیرقابل پیش‌بینی در حین عمل، پیچیدگی و حساسیت ویژه را در مورد انجام این جراحی به همراه داشت و به دلیل چسبندگی قابل توجه این دو خواهر دوقلو در بخش‌های کبد و روده و لوزالمعده، سطح دشواری این جراحی نسبت به جراحی پیشین جداسازی دوقلوها، پیچیده‌تر ارزیابی شد.

مهدی فروغی گفت: با تلاش‌های انجام شده، کار جداسازی کبد دو نوزاد، طی عمل چند ساعته انجام گرفت.

این پزشک فوق تخصص جراحی کودکان گفت: با توجه به سن پایین دوقلوها، عمل‌های بعدی جداسازی در این مرحله قابل انجام نبود و به آینده جهت بررسی‌های بیشتر و افزایش سن نوزادان موکول شد.

پیش از این در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۳، دو جراحی موفقیت‌آمیز جداسازی دوقلو‌های چسبیده، توسط تیم پزشکان شیرازی، به ثبت رسیده است و با گذشت حدود یک دهه، این کودکان هم اکنون زندگی را در شرایط عادی تجربه می‌کنند.

در کنار علی بهادر به عنوان رئیس این گروه جراحی و مهدی فروغی، مهدی سالاری و اشکان پناه و محمدعلی سهم‌الدینی به عنوان تیم بیهوشی، امیدرضا آژ و تدین به عنوان جراح اطفال، سامان نیک اقبالیان و مصطفی پورخسروانی به عنوان جراح، در کنار دیگر اعضای تیم درمان، در این عمل حضور داشتند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده