عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

زمان رونمایی طرح «معامله قرن» از نظر نتانیاهو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاریخ رونمایی و اعلام طرح معامله قرن را بعد از انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که طرح سازش آمریکایی‌ها برای منطقه موسوم به «معامله قرن» بلافاصله بعد از برگزاری انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی رونمایی می‌شود.

 

نتانیاهو طی سخنرانی در همایش انتخاباتی حزب لیکود در شهر صهیونیست‌نشین «کریات آتا» واقع در شمال منطقه حیفا، از حامیان خود پرسید: «می‌خواهید چه کسی درباره معامله قرن رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ، که به زودی بعد از انتخابات اعلام می‌شود، گفت‌وگو و مذاکره کند؟»

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» علی‌رغم اینکه نتانیاهو زمان اعلام و رونمایی طرح معامله قرن را بعد از انتخابات هفدهم سپتامبر (بیست‌وششم شهریور) دانست اما تاریخ دقیقی برای آن ذکر نکرد.

 

در پی ناتوانی نتانیاهو از تشکیل کابینه ائتلافی در فرصت شش هفته‌ای که بعد از انتخابات نهم آوریل (بیستم فروردین)‌ داشت، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) به انحلال خود رای داد و تاریخ جدیدی برای برگزاری مجدد انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی تعیین کرد.

 

طرح موسوم به معامله قرن که آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح کرده، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است.

 

به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی در دولت آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است و قرار نیست کشوری به نام فلسطین به پایتختی قدس به رسمیت شناخته شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر