به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در کاخ سفید در پیشبرد سیاستهای خود از جمله نسل کشی فلسطینیان جسورتر شده است. لابی قدرتمند اسراییل در آمریکا اکنون در حال تعیین سیاست خارجی دولت ترامپ در خاورمیانه است.
بر این اساس، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اسراییل در سیاستهای خود درباره غزه به طور کامل در حال همکاری و هماهنگی با آمریکاست.
وی افزود: ما درباره غزه یک استراتژی مشترک داریم و عموماً جزئیات این استراتژی را به طور عمومی مطرح نمیکنیم. یکی از این موارد، زمان باز شدن درهای جهنم به روی غزه است. این اتفاق قطعاً در صورت آزاد نشدن تمامی اسرای صهیونیست در بند حماس رخ خواهد داد.
نتانیاهو درباره طرح ترامپ برای پاکسازی قومی غزه و اخراج فلسطینیان به کشورهای عربی گفت: ما از طرح جسورانه رئیس جمهور آمریکا استقبال میکنیم. من با مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا درباره اینکه چگونه این طرح میتواند به حقیقت به پیوندد گفتوگو و رایزنی کردم.
با این حال، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ارائه جزئیات بیشتر درباره آنچه استراتژی مشترک میان تل آویو و واشنگتن خوانده است اجتناب کرد./ مهر