وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

انتقاد تند روسیه از موضع آمریکا در قبال غزه

انتقاد تند روسیه از موضع آمریکا در قبال غزه وزارت خارجه روسیه اعلام کرد آمریکا تلاش‌ها در شورای امنیت سازمان ملل برای پایان دادن به خونریزی در غزه را فلج کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت خارجه روسیه دوشنبه (۱۳ نوامبر، ۲۲ آبان) اعلام کرد ایالات متحده از قدرت وتو خود در شورای امنیت سازمان ملل برای خراب کردن تلاش‌های بین‌المللی به منظور پایان دادن به خونریزی در غرب آسیا به‌رغم هشدارهای شدید کارکنان خود این نهاد بین دولتی درباره تلفات غیرنظامی شوکه‌کننده در غزه، استفاده می‌کند.

 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای که روی وبسایت خود منتشر کرد، اعلام کرد: «همه نمایندگان سازمان ملل به طور مشترک خواستار آتش‌بس فوری بشردوستانه شده‌اند که به این مجازات جمعی غیرانسانی، رنج کودکان و زنان و سالمندان پایان می‌دهد. اما شورای امنیت به لطف موضع یک کشور، ایالات متحده، نمی‌تواند دستورالعمل مستقیم خود را اجرایی کند و فلج می‌ماند». مسکو افزود اسرائیل به طور کامل موظف است قوانین بین‌المللی را در سرزمین‌های فلسطینی از جمله در غزه رعایت کند.

 

ایالات متحده و متحدانش سه قطعنامه، دو قطعنامه که از سوی روسیه و یکی که توسط برزیل حمایت می‌شد و در آن درخواست برای آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و نیروهای مقاومت فلسطین مطرح شده بود را وتو کردند. روسیه و چین هم به قطعنامه جایگزین ارائه شده توسط واشنگتن رای مخالف دادند.

 

آمریکا از آن زمان خواستار «وقفه بشردوستانه» حملات به غزه شده اما از آتش‌بس، به‌رغم کشتار هزاران فلسطینی با این ادعا که به نفع حماس خواهد بود، حمایت نکرده است.

 

بیش از ۱۱ هزار فلسطینی از جمله تعداد زیادی کودک و زن از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) در حملات رژیم صهیونیستی به غزه شهید شده‌اند. گروه‌های حقوق بشری هشدار می‌دهند کمبود غذا، سوخت و ملزومات اساسی، وضعیت وخیم غزه را بدتر می‌کند.

 

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل هفته گذشته غزه را «گورستان کودکان» توصیف کرد و گفت: فاجعه در حال پیشرفت در غزه نیاز به آتش‌بس بشردوستانه در غزه را هر ساعت بیشتر می‌کند.

 

یکشنبه چند آژانس سازمان ملل در بیانیه‌ای مشترک، درخواست برای پایان فوری خصومت‌ها را تکرار کردند و افزودند: اقدام بین‌المللی قاطع برای تضمین آتش‌بس بشردوستانه فوری و جلوگیری از تلفات بیشتر و حفظ آنچه از سیستم بهداشت و درمان در غزه مانده، مورد نیاز است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار