پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تعطیلی همه بیمارستان‌های غزه تا ۴۸ ساعت آینده

تعطیلی همه بیمارستان‌های غزه تا ۴۸ ساعت آینده وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که در صورت نرسیدن کمکهای دارویی، پزشکی و سوخت همه بیمارستانهای غزه تا 48 ساعت آینده به حالت تعطیل درخواهند آمد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که فعالیت همه بیمارستانهای غزه تا 48 ساعت آینده به حالت تعلیق درخواهد آمد مگر اینکه طی ساعات آینده کمکهای پزشکی و درمانی به آنها برسد.

 

به گزارش خبرگزاری تاس، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین گفته: اگر هیچ کمکی نرسد فعالیت همه بیمارستانهای نوار غزه طی 48 ساعت آینده تعطیل خواهد شد.

 

نیازهای فوری بیمارستانهای غزه شامل دارو؛ تجهیزات پزشکی و سوخت برای ژنراتورهای برق است.

 

نظامیان رژیم صهیونیستی از چند روز گذشته به بهانه حضور نیروهای حماس در اطراف بیمارستان الشفاء با تانک و خودروهای زرهی این بیمارستان را به محاصره درآورده‌اند.

 

این درحالیست که برخی از نوزادان در بخش آی سی یو به دلیل نبود اکسیژن و دیگر امکانات جان خود را از دست داده و جان دهها نوزاد دیگر در خطر است.

 

جنبش مقاومت حماس در غزه در بیانیه‌ای ادعاهای اسرائیل درباره حضور نیروهای مقاومت در اطراف بیمارستان الشفاء را رد و تاکید کرد که ما در اطراف این بیمارستان نیستیم.

 

همه بیمارستانهای غزه به دلیل محاصره شدید رژیم صهیونیستی و عدم مجوز ورود کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه از گذرگاه رفح از هفته‌های پیش با کمبودهای دارویی و تجهیزات پزشکی و فقدان سوخت مواجه بوده‌اند. از سوی دیگر بمباران بیمارستانهای غزه از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به بهانه حضور نیروهای حماس در اطراف این اماکن وضعیت بسیار بغرنجی را به وجود آورده است.

 

همزمان با بی‌توجهی رژیم موقت صهیونیستی به درخواست‌های جهانی برای توقف حملات جنایتکارانه به نوار غزه و کشتار مردم فلسطین، صلیب سرخ جهانی نیز درباره وخامت اوضاع انسانی در این منطقه به ویژه در بیمارستانها هشدار داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار