واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

حملات موشکی و خمپاره‌ای مقاومت فلسطین به مواضع صهیونیستی

مبارزان مقاومت فلسطین مواضع و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را با موشک و خمپاره هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی را در موضع «کرم ابوسالم» با خمپاره سنگین هدف قرار داده است.

یکی دیگر از تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز در شمال غرب شهر غزه با راکت «یاسین ۱۰۵» و بمب دستی «فدایی» از سوی گردان‌های قسام هدف قرار گرفت.

همچنین گردان‌های قسام اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی که در یکی از ساختمان‌های شمال شهر غزه سنگر گرفته بودند را با راکت «تی بی جی» هدف قرار داده است.

یکی دیگر از جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز در غرب شهر غزه از سوی گردان‌های قسام با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده شد.

گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) نیز اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها به شدت با نظامیان دشمن در مرکز شهر غزه درگیر شده‌اند.

علاوه بر این گردان‌های مجاهدین نیز اعلام کرد که نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی را در نزدیک موضع نظامی «ایرز» واقع در شمال نوار غزه موشک‌باران کرده است.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در شرق شهرک زیتون واقع در نوار غزه نیز از سوی گردان‌های مجاهدین با خمپاره سنگین مورد هدف قرار گرفتند.

همچنین گردان‌های مجاهدین از درگیری با نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در محور‌های النصر و تل الهوی و واردنمودن آسیب‌های حتمی به نظامیان دشمن خبر داد.

پیش از این نیز گردان‌های قسام اعلام کرد که یک تانک رژیم صهیونیستی را در جنوب غرب غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده است.

قسام همچنین اعلام کرد که دو تانک دیگر را در محور غرب غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده که یکی از آن‌ها تانک یک فرمانده اسرائیلی بوده است. / المیادین

ارسال نظر
آخرین اخبار