افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران دردسر همزمان آمریکا و اوکراین با ته کشیدن موشک های پاتریوت سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا

حملات موشکی و خمپاره‌ای مقاومت فلسطین به مواضع صهیونیستی

حملات موشکی و خمپاره‌ای مقاومت فلسطین به مواضع صهیونیستی مبارزان مقاومت فلسطین مواضع و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را با موشک و خمپاره هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی را در موضع «کرم ابوسالم» با خمپاره سنگین هدف قرار داده است.

یکی دیگر از تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز در شمال غرب شهر غزه با راکت «یاسین ۱۰۵» و بمب دستی «فدایی» از سوی گردان‌های قسام هدف قرار گرفت.

همچنین گردان‌های قسام اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی که در یکی از ساختمان‌های شمال شهر غزه سنگر گرفته بودند را با راکت «تی بی جی» هدف قرار داده است.

یکی دیگر از جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز در غرب شهر غزه از سوی گردان‌های قسام با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده شد.

گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) نیز اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها به شدت با نظامیان دشمن در مرکز شهر غزه درگیر شده‌اند.

علاوه بر این گردان‌های مجاهدین نیز اعلام کرد که نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی را در نزدیک موضع نظامی «ایرز» واقع در شمال نوار غزه موشک‌باران کرده است.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در شرق شهرک زیتون واقع در نوار غزه نیز از سوی گردان‌های مجاهدین با خمپاره سنگین مورد هدف قرار گرفتند.

همچنین گردان‌های مجاهدین از درگیری با نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در محور‌های النصر و تل الهوی و واردنمودن آسیب‌های حتمی به نظامیان دشمن خبر داد.

پیش از این نیز گردان‌های قسام اعلام کرد که یک تانک رژیم صهیونیستی را در جنوب غرب غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده است.

قسام همچنین اعلام کرد که دو تانک دیگر را در محور غرب غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده که یکی از آن‌ها تانک یک فرمانده اسرائیلی بوده است. / المیادین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار