پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

آیت الله رئیسی: مرجع اصلی تعیین و اجرای سیاست‌های ارزی کشور بانک مرکزی است

رئیس‌جمهور با تاکید بر تمرکز تعیین و اجرای سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی، دخالت و تصمیم‌گیری سایر بخش‌های کشور در سیاست‌های ارزی را خلاف مصالح عمومی دانست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر سه‌شنبه در جلسه فوق‌العاده هیات دولت که به منظور بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور تشکیل شده بود، با اشاره به برگزاری جلسه اضطراری مشترک سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب با موضوع فلسطین در ریاض، بر ادامه تلاش‌ها برای قطع بمب باران ها و حقاق حقوق فلسطین، رفع محاصره و آغاز امدادرسانی به فلسطینیان غزه تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به دیپلماسی فعال و رایزنی های فشرده برای مقابله با جنایات صهیونیستها از نخستین روزهای آغاز جنایات علیه مردم مظلوم غزه، موضع صریح و روشن جمهوری اسلامی ایران را با الهام از رویکرد رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به مسئله فلسطین، تشریح کرد.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از این جلسه با تاکید بر تمرکز تعیین و اجرای سیاست‌های ارزی کشور در بانک مرکزی، دخالت و تصمیم‌گیری سایر بخش‌های کشور در سیاست‌های ارزی را خلاف مصالح عمومی دانست.

رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر ضرورت مقابله با مافیای واردات بی‌رویه، وزارتخانه‌های جهادکشاورزی، صمت، تعاون و بهداشت را مکلف کرد با اتخاذ تدابیر، پیش‌بینی‌ها و مراقبت‌های لازم، مانع ایجاد اخلال در روند تولید کشور از سوی مافیای واردات بی‌رویه شوند.

ضرورت اتخاذ اقدامات لازم برای پیگیری مقابله با آسیب های اجتماعی از طریق فراهم کردن زمینه های تقویت نهاد خانواده از جمله تلاش بیشتر برای رفع مشکلات حوزه مسکن، اشتغال و تسهیلات ازدواج از جمله محورهای سخنان رئیس جمهور در جلسه امروز هیات دولت بود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده