تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

وزیر دفاع فرانسه به فلسطین اشغالی می‌رود

وزیر دفاع فرانسه به فلسطین اشغالی می‌رود وزیر دفاع فرانسه امروز (سه‌شنبه) از آغاز تور خاورمیانه خود خبر داد؛ سفر‌هایی که با مصر آغاز و در نهایت به سرزمین‌های اشغال ختم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سباستین لکورنو»، وزیر دفاع فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: امروز به غرب آسیا سفر می‌کنم تا درباره وضعیت غزه و امنیت این منطقه گفتگو کنم.

او با بیان اینکه این سفر به درخواست امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه انجام می‌شود، گفت که از هفتم اکتبر تا امروز گفتگو‌های زیادی با محوریت غزه داشته است.

در ادامه این پیام آمده است: سفرم با مصر آغاز می‌شود و سپس به دیگر کشور‌های خلیج فارس می‌روم. در انتها، در روز جمعه با سفر به اسرائیل این تور به پایان می‌رسد.

این نخستین سفر یک وزیر دفاع فرانسه به سرزمین‌های اشغالی از سال ۲۰۰۰ خواهد بود.

جنبش حماس در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

امروز جنگ غزه در حالی وارد سی‌ونهمین روز خود شد که رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود به بیمارستان‌های غزه ادامه می‌دهد. تانک‌های رژیم صهیونیستی با بهره‌گیری از پوشش هوایی هواپیما‌ها و پهپاد‌های رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند تا به سمت شهر غزه پیشروی کنند، اما مقابله مقاومت فلسطین آن‌ها را ناکام گذاشته است.

این در حالی است که به گزارش دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه، تعداد شهدای این منطقه از زمان آغاز این جنگ تاکنون به بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن رسیده و همچنین تعداد مجروحان به بیش از ۲۹ هزار تن افزایش یافته است. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار