سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

وزیر کار: سامانه شناسایی جمعیت بیکار و جویای کار ایران راه‌اندازی می‌شود

وزیر کار: سامانه شناسایی جمعیت بیکار و جویای کار ایران راه‌اندازی می‌شود وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه‌اندازی سامانه شناسایی جمعیت بیکار و جویای کار ایران در آینده نزدیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران درباره جزئیات شناسایی افراد بیکار در جامعه گفت: این موضوع به شکل سنجش‌های نوبه‌ای که مراکز رسمی از جمله مرکز آمار ایران و بانک مرکزی انجام می‌دهند، نرخ بیکاری را مشخص می‌کند.

 

وی افزود: از سوی سامانه دیگری به نام «سامانه شناسایی جمعیت بیکار و جویای کار ایران» در دست راه‌اندازی است و در آینده نزدیک با راه‌اندازی این سامانه و همکاری که دستگاه‌های مختلف انجام می‌دهند، به روز خواهیم دانست که چه تعداد شاغل، چه تعداد افراد جویای کار و چه تعداد بیکار داریم و علت بیکاری آنها چیست؟

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآورشد: همچنین از طریق این سامانه تعداد کارفرمایانی که علاقه مند هستند از خدمات کارگران استفاده کنند و اینکه چه تعداد از این نیروهای جویای کار و بیکار علت بیکاری‌شان سرمایه و چه تعداد عدم آموزش است، مشخص خواهد شد.

 

مرتضوی درباره اقدامات دولت در زمینه معیشت سالمندان و تکریم آنها گفت: دولت مساعدت‌های ویژه‌ای به اقشار مختلف جامعه به‌ویژه قشر سالمند دارد.

 

وی با اشاره به سالمندانی که در مراکز نگهداری تحت نظارت سازمان بهزیستی هستند، گفت: این سازمان با همکاری مردم، مساعدت‌های ویژه‌ای را به عمل آورده است و ما حتما نسبت به تکریم سالمندان عنایت ویژه‌ای داریم.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تغییر مدیران در وزارتخانه از جمله شستا و به ویژه تاپیکو خاطرنشان کرد: این روند همچنان ادامه دارد تا بازدهی کار افزایش پیدا کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار